Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie nadążam Za tyn wszystkim

Co pomyślelibyście o dziewczynie,która

Polecane posty

Gość texasowy chlopiec
jestem niestety autorze glupi i pojeebany, dziewczyna cie przetestowala, a ty sie chwalisz ze po dwoch tygodniach. Na cholere jej jakis koles z mini fiutkiem, albo taki co nie zacznie a juz skonczy, niestety chlopie my mamy troche w tej kwestii przejeebane

to po jaka....ja tez tego nie rozumiem. Mialam raz faceta, ktory byl naprawde szlachetny. Nie ruszyl mnie bo uwazal, ze to za wczesnie. A faceci kreca w glowach, dziewczyna poczuje motylki w brzuchu i potem jest be bo sie z nim przespala. Najpierw sami badzcie tacy swieci. pamietajcie: dziewczyny same z siebie nie leca na dziwkarzy.

Gość ze jest latwa
porzadna dziewczyna zawsze odczeka i pojdzie do lozka tylko wtedy gdy minie pewien czas, bedzie staly zwiazek i przede wszystkim milosc

komiczne: dokaldnie. Do autora: piszesz, ze nie jestes taki nadzwyczajny, ze mogla na ciebie poleciec. Moj obecny facet tez nie jest. A mi sie podoba i strasznie mnie kreci (pol roku juz ale seksu nie bylo, wiec darujcie sobie komentarze). Kazda sytuacja jest inna a milosc polega tez na pociagu fizycznym. Do kogos, kto napisal, ze ryzykuje, ze bedzie miala wielu partnerow w wieku 25 lat: i co z tego wynika? bo nie widze zadnbej tragedii w tym. Bede miala wielu to bede, moje malpy, moj cyrk! dodam, ze mam 25 lat. partnerow mialam trzech. Za latwa sie nie uwazam.

Gość ze jest latwa
no ale kobieta majaca wielu partnerow kojarzy sie z dziwka, im mniej kobieta miala partnerow tym wieksza wartosc dla mnie ma

Gość texasowy chlopiec
pisanie na pamiec ma swoje zle strony, nie ja jestem glupi i pojeebany tylko ty autorze, a poza tym madra dziewczyna, nie kupuje kota w worku. Moja druga zona w piewszym malzenstwie,byla taka glupia, w drugim czyli ze mna juz taka glupia nie byla i sprawdzila, z pozytywnym skutkiem bo jestem jej mezem

\'\'porzadna dziewczyna zawsze odczeka i pojdzie do lozka tylko wtedy gdy minie pewien czas, bedzie staly zwiazek i przede wszystkim milosc \'\' a jak sie zachowa porzadny mezczyzna autorze?

Gość osz kurka flaczek
Ale głupoty tu wypisujecie:D No, ale każdy subiektywnie odbiera świat i każdy ma swoje przekonania:D Ja np zawsze czekałam kilka m-cy zanim poszłam z facetem do łóżka i z żadnym z nich teraz nie jestem. Za to trzy lata temu poznałam super faceta i pierwszy raz poszłam z kimś tak szybko do łóżka (trzecia randka). Facet kompletnie zawrócił mi w głowie i...jestem z nim do dziś:D Powiem jeszcze, że to jest mój najdłuższy i najszczęśliwszy związek:D jego też:D komiczne-> prawie zawsze zgadzam się z Twoimi wypowiedziami i teraz też:D Widać, ze jesteś doświadczonym i świadomym facetem:d Pozdrawiam

Gość ja mam 29 lat
i co mam robić jakieś glupie podchody bo wypada czekać pól roku? Żałosne. Jakby facet nic zainicjował wcześniej to uważałabym że jest chory, gey lub impotent.

Gość ze jest latwa
nie jestem autorem topicu

Gość ze jest latwa
to chodzcie do lozka szybko, bedziecie mialy wielu partnerow i opinie latwych, przechodzonych dziwek

Gość nie rozumiem zgwalcila cie
czy co? Po co po 2ch tygodniach ciagnales ja do łozka, skoro nie byles pewniem, czy to TA? Nie myslisz, ze moze zniszczyles jej uczucia, moze nawet częsc zycia? Nie myslisz, jak ona sie teraz moze czuc? Z pewnoscia cos bajerowales, ze ulegla. NIE WSTYD CI ZA SIEBIE? Nie wiem, co myslec o dziewczynie, bo jej nie znam, ale ty, sadzac po tym co piszesz , zachowales i zachowujesz sie jak szmata

Gość ze jest latwa
poza tym zwiazki, ktore rozpoczely sie odrazu od seksu na tym seksie sa glownie oparte, taki facet jest z kobieta glownie dla seksu, a kobieta tez glownie dla seksu jest z tym facetem

Gość opinie
takich głupiutkich chłopczyków jak Ty nas nie interesują

Gość ja mam 29 lat
i co z tego że poszłam z nim po m2 m-cach? przynajmniej wiem że nam zajebiście w łóżku, planujemy ślub i więcej partnerów nie będzie. Na tym to polega.

Gość osz kurka flaczek
o widzę, że masz bardzo dużo do powiedzenia na ten temat:D Pewnie jesteś wszechwiedzący:D

Gość ja mam 29 lat
seks to 80% udanego związku. Jeżeli w tej kwestii Ci się nie ułoży to i w innych dziedzinach życia będzie do bani.

:D :D :D rewelacja topik, naprawde! milosc bez pozadania to nie jest milosc dla mnie. Zwiazek bez udanego seksu to nie jest zwiazek bo bedzie to owocowalo zalem, gorycza i rozstaniem predzej czy pozniej. Nie jestem juz naiwna dziewczynka, ktora chce stracic dziewictwo w noc poslubna. Ale jesli z kims jestem to znaczy, ze ten ktos mnie fascynuje takze pod wzgledem seksualnym i wymagam tego samego. I co? jako dorosla, dojrzala kobieta mam czekac ustawowo pol roku np bo tak wypada? na szczescie juz dawno mam w nosie co wypada a co nie i co ludzie gadaja :D

Gość ja mam 29 lat
seks to 80% udanego związku. Jeżeli w tej kwestii Ci się nie ułoży to i w innych dziedzinach życia będzie do bani.

Gość ja mam 29 lat

Wiem,że obyczajowość popszła bardzo \"do przodu\",ale wcale nie jest lepiej.Kiedyś to facet miał wcześniej jakieś doświadczenie seksualne i uczył tego swoją kobietę i uważam,że choć to trąci myszką,to jest to lepsze niż to ,co dzieje się teraz.Moim zdaniem kobieta powinna się szanować.Jeżeli kiedyś kobiety potrafiły nzadbać o swoją reputacę,to dlaczego współczesne panie tego nie potrafią?\"Kupowanie kota w worku\"? Moim zdaniem tak piszą mężczyźni,którzy mają kobiety z drugiej ręki,albi kobiety,które miały wielu partnerów i usiłują się wytłumaczyć.

Gość ja mam 29 lat
po co ty ją zawlokłeś do łózka? a teraz niezadowolony jesteś.

Wiem,że obyczajowość popszła bardzo \"do przodu\",ale wcale nie jest lepiej.Kiedyś to facet miał wcześniej jakieś doświadczenie seksualne i uczył tego swoją kobietę i uważam,że choć to trąci myszką,to jest to lepsze niż to ,co dzieje się teraz.Moim zdaniem kobieta powinna się szanować.Jeżeli kiedyś kobiety potrafiły nzadbać o swoją reputacę,to dlaczego współczesne panie tego nie potrafią?\"Kupowanie kota w worku\"? Moim zdaniem tak piszą mężczyźni,którzy mają kobiety z drugiej ręki,albi kobiety,które miały wielu partnerów i usiłują się wytłumaczyć.

Gość osz kurka flaczek
"poza tym zwiazki, ktore rozpoczely sie odrazu od seksu na tym seksie sa glownie oparte, taki facet jest z kobieta glownie dla seksu, a kobieta tez glownie dla seksu jest z tym facetem" wiesz to z autopsji?? To współczuję, najwyraźniej nie dorosłeś. A może jesteś wszechwiedzący? lub masz zbyt ciasny umysł?:D Prezentujesz zbyt niski poziom, żeby z Tobą rozmawiać na te tematy

Gość texasowy chlopiec
jesli ktos chce szerzyc wiedze oazowa, i wierzyc w to, nie sobie wierzy, ale zycie glownie jest oparte na seksie i niech mi nikt duupy nie zawraca, pomijam oczywiscie jakichs nawiedzonych onanistow

Gość ze jest latwa
no ja o dziewczynie, ktora chce za szybko isc ze mna do lozka mysle w kategorii przedmiotu seksualnego, nie potrafie zauwazyc jej innych cech, widze tylko jej latwosc i puszczalstwo

Gość texasowy chlopiec
nestor ma wiele racji, ale juz niestety jego czas minal i nie nie picuje glupot

Gość texasowy chlopiec
ze jest latwa-----> ty sie ciesz jak ci sie uda pojsc z jakas do lozka, bo widze ze chyba racze zylaki cie czekaja na fiucie