Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

wołam do swojego anioła w niebie.. daj mi skrzydła.. bo chcę do Ciebie

Polecane posty

Gość a moze z laski swojej
ladny ten tekst jako temat :)

Gość a moze z laski swojej
ale chyba jednak nie chcialabym jeszcze do nieba :) mam tu na ziemii pare spraw do zalatwienia :)

Gość Luna L
Ja umrę razem z Tobą bo żyć bez miłości nie mogę.

Gość a jeśli
Przypomina mi się Arwena która łzą przyjęła swój dla Aragorna los śmiertelny. Ciekawe czy anioły kochają tych z którymi są. Miasto aniołów.

Gość szmaragdowa_irlandka
'..jesli jestes aniołem zabierz mnie ze sobą...' ....... nie wiem czy wiesz. ale bez Ciebie nie chce żyć....masz być moim aniołem.. na pewno. a ja..... aniołem chce byc dla ciebie .... kiedy dasz znak? kiedy będzie nasz Maj? ii jak ja mam nie kochać Cię??? :((*

Gość a jeśli
Wiernie kochają? Czy jak odchodzimy to też od nich? Może dlatego nam pomagają? A my i tak zawodzimy. I odchodzimy.

Gość a jeśli
Małe ale. Egoizm. Chcesz by Ci pomógł by nie był Ci potrzebny? Dlatego jest jak jest. Tęsknotę można odpracować tylko pomagając innym.

A ode mnie tekst bardzo ładnej piosenki:) No i oczywiście teledysk:) Biały Anioł\" Piotr Cugowski Na krańcu świata chcę słyszeć Ciebie Niech wiatr przyniesie Twój głos, Twój lęk Zranione serce milczenia ostrzem Wciąż wierzy w miłość, szuka szczęścia Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie, gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu Jak sen wraca myśl Przeszłość ta jest pułapką szarych dni Wykrzyczeć chcę nie tak masz żyć Nie musisz grać wystarczy być Otwórz oczy, jestem tu Blisko tak, nie trzeba słów Wciąż wierzę w miłość, szukam ciepła Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie, gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu Ten dzień odmieni czas Gorąca łza poruszy głaz Nie zostaniesz nigdy sam, masz mnie A ci, co zagubili sens w życia zamęcie Niech wierzą w miłość, wierzą w szczęście Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie, gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu http://www.youtube.com/watch?v=cSK2eKrTZUc

nie egoizm.. bo \"Chcesz by Ci pomógł by nie był Ci potrzebny\" to nie prawda..

Gość hdhdhdg
Aniele mój proszę Cię przyprowadź do mnie mojego ukochanego...

Aniele mój dzięki Tobie mam tyle siły.. gdy jest źle.. smutno i beznadziejnie gdy dusza chce płakać, a oczy nie mają łez.. Kochany jesteś.. Mój Aniele w niebie..