Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

DEBATA kto jest lepszy KWASNIEWSKI czy KACZYŃSKI??????

Polecane posty

Gość Kaczyński
Kaczyński

oczywiście że Kaczyński, jeśli ktoś ma wyrobione poglądy polityczne to nie ma nawet dyskusji na ten temat :O Kwaśniewski jest mocny w gębie ale tak naprawdę nie ma nic konkretnego do przekazania

Gość advd
Kwaśniewski obiecuje sprawniejsze sądy gospodarcze - w programie LiD brak o nich wzmianki Kwaśniewski o służbie zdrowia - należy rozmawiąc i dać (pieniądze) - ile rozmawiali i ile dali ? KWasniewski proponuje docenić innych np. Belkę - przez rok jako premier Belka po świecie jeździł,. pracy dla siebie szukając (w kraju rzadko bywał) i jedyne co w pamięci pozostawił, to podatek Belki

Gość jejejejejejejuuuuuu
kwaśniewski zdecydowanie

Gość ankaaaaaaaaaaaa
No wlasnie. A wy sie dziwicie i nie wiecie kto wybral Kaczynskiego. Zenada :D

Gość Kaczyński
ej jejejejuuuu tylko dlatego bo nie mlaska?

akurat w wyborach głosowałam na Platformę, ale rozmawiamy o tej debacie, w której jak widać nie ma Tuska, wybieramy między tymi dwoma...

Gość Chuda 1984
Kwasniewski gada o inwestycjach że to dzięki nim mamy inwestycje no mamy własnie takie że sprowadzał inwestorów bo w Polsce tania siła robocza . Dzięki niemu mamy jak mamy i jego rzadach polska spadła na psy. Tak mówił że po prezydenturze ma oferty z Nato itp. a tak naprawde to nikt nie chce złodzieja o tym wszyscy wiedzą

Kaczor nie jest w stanie odpowiedzieć bezpośrednio na żadne pytanie, bo albo się boi, albo nie rozumie, co się do niego mówi... :-o

Kwaśniewski nawet nie chciał wejścia do Unii, a teraz pyta Kaczyńskiego dlaczego nie wykorzystujemy tego że w niej jesteśmy, \"takiej szansy\" :O hipokryzja?

Gość advd
Figazmakiem > Obaj często omijają, ale my nie musimy konkretów unikać: podaj choć jeden istotny przykład jak ja o Kwaśniewskim

Gość Ważka26
Na zadnego z nich nie bede głosowac!!! Obaj sa beznadziejni

Figazmakiem- no chyba zartujesz:o wlasnie on odpowiada konkretnie i na temat, a inni sie tylko wymijaja w swojej wypowiedzi i wlasciwie nie wiadomo o czym mowili:o

Gość jejejejejejejuuuuuu
SPIEPRZAJ DZIADU KACZYŃSKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do jejejejejejejuuuuuu
sam spieprzaj:o

najpierw naucz się czytać. Nie napisałam, że będę na niego głosować, tylko że jeśli miałabym wybierać spośród tych dwóch, to nigdy nie zagłosowałabym na Kwaśniewskiego, nie zagłosuję na lewicę która tyle lat rządziła tym krajem i nie może się pochwalić NICZYM. A teraz Kwaśniewski nie wiadomo dlaczego jest przekonany że \"jego czas się zaczyna\" :O Będę prawdopodobnie głosowała na Platformę, ale muszę to jeszcze przemyśleć bo jeśli ma zamiar wejść w koalicję z LiDem to niech się wypchają (choć zdaje sie, że ostatnio temu zaprzeczyli, nie jestem do końca pewna).

Gość piwo karmi
jak kwasniewski nie chcial wejsc do unii jak to za jego rzadow weszlismy!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za imbecyle niektorzy na tym forum. . . kwasniewski przynajmniej nie mial sraczki przed waznymi spotkaniami i jakos wygladal

Gość obaj bredza
jeszcze nie zdecydowalam, ktory bardziej... szkoda tylko, ze zamiast poruszac konkretne tematy, obrzucaja sie oskarzeniami :/

Gość Kaczynski strasznie mlaszcze..

Gość ence ence dence
wkurzm nie ta polityka!!!!!! niech dadza obejrzec m jak milosc a nei sie tylko kloca o jedno i to samo:/

lewica była przeciwko wejściu do Unii Europejskiej, tego akurat jestem pewna, później zmienili zdanie ale nie pamiętam dokładnie jak do tego doszło, aż tak dokładnie tego nie śledziłam i nie wnikałam w ich politykę. Nie oznacza to, że jestem imbecylem. Piwo karmi >> ciekawe czy na żywo też jesteś takie wyszczekane i obrażasz wszystkich dookoła?

Gość popraw
nie ogladałem naszczescie

Gość texasowy chlopiec
nie moge pojac dlaczego Kwach z jakies nic nie znaczacej partii zabiera glos wsprawach dotyczacych polski to ze byl prezydentem bo glupie baby na niego glosowaly?