Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łendi

wytrwałam 6 dni na cambridge, jescze tylko 15

Polecane posty

Moja determinacja sięgnela zanitu!!!!!!!!!!!! postanowałam, ze tak dalej byc nie może, zacisnełam zęby i póki co udaje sie, a powinno udac sie do końca, bo jak już tyle wytrzymałam to głupotą było by nawpieprzanie sie teraz. zbieralam sie do tego 6 miesięcy, już tracilam nadzieję, że kiedykolwiek schudne, a teraz cel jest dużo liżej. codziennie wyobrażam sobie siebie w wymarzonych ciuszkach i wiem, ze już sie nie poddam!

do tego chodzę na Vacu-line (świetna sprawa) i mąz mówi, ze chudnę w oczach :) w tym tygodniu zapisałam sie tez na spining. a potem same nagrody: fryzjer, kosmetyczka i nowe ciuszki :)

witaj:) mi dziś minął 3 dzień tej diety, narazie nie widze żadnych efektów. Moje koleżanki co ja stosowały schudly ok 10 kg, jedna nawet 18 kg a stosowała ja 5 tyg. Ja mam kuracje na 3 tyg, ciężko mi jest tym bardziej ze mam odrcuhy wymiotne ;) smak tych zupek jest okropny fujj ale zawziełam się i nie poddam :)

Extazy---ja zupek w ogóle nie tykam! są dla mnie okropne. jem tylko koktajle kakaowe i waniliowe. wiesz robie tak, że mieszam proszek z pół szklanki mleka, a drugą połowę zamrażam w woreczku folowym, potem mikser w róch i wychodzą pyszne lody :0 maż chciał mi je zjeśc ostatnio :) moja sąsiadka schudła w 2,5 tyg 20 kg!!! ja kiedyś dawno w 21 dni 15kg , a teraz na nowo obie zabrałysmy sie za zmagania z kilosami. w grupie łatwiej, wiec mozemy sie tu wspierac :)

koktajle też mi nie podchodzą , czuje jakbym mąke jadła i poźniej czuje w ustach posmak papieru :O no ale coś kosztem czegoś... ja się jeszcze nie ważyłam po tych 3 dniach, zważę sie po tygodniu :) mam nadzieje że będa efekty bo jak nie to ..😭 w sumie nie jesetm otyła, ale pare kg musze zrzucić bo się źle z tym czuje, tak mi sie zakodowało w psychice i juz :) pewnie że razem raźniej :)

Ile trwa takie odchudzanie? Co polecacie? Jak same koktajle to ile razy dziennie? Jecie cos normalnego oprocz tego? Co potem? Dziekuje za odp...

To dzielna jesteś jak nie musisz sie tak zawzięcie odchudzac, a jednak to robisz, mi by sie nie chciało. ja 7 miesięcy temu urodziłam dziecko i mam min 15 kg do zrzucenia (nie licząc tych 3,5 które stracilam przez te 6 dni). spróbuj patent z zamrożonym mlekiem, naprawde dobre. a posmak w buzi to nie tylko dzieki koktajlom, ale przez ketozę która zachodzi w organizmie pod wpływem cambridge jako jedynego źródła odżywiania. masz wykupione całe 3 tyg diety?

mushellka---same koktajle lub zupy lub to i to 3 razy dziennie i nic poza bezkalorycznymi napojami. rygor straszny. co potem? delikatne wychodzenie z tak drastycznej diety. ja zamierzam liczyć kcal i jesc w zgodzie z montignackiem i sbd.

tak całe 3 tygodnie, obawiam sie też ze jak schudne to żeby potem nie był efekt jojo, no ale tym bedę się martwic pozniej :) moze spróbuje z tymi lodami :)

Piszesz, ze juz ja kiedys robilas. Nie bylo jojo przy wychodzeniu z diety? A mozna by np. potem 2 koktajle + normalny posilek, potem 1 + normalny? Ja mam do zrzucenia bardzo duzo i boje sie, ze po takim rygorze nie dosc, ze nic nie spadnie to jeszcze waga podskoczy. Ile kosztuje taka \"przyjemnosc\"? Macie moze jakies tansze zrodla?

no niestety ta dietka jest kosztowna ja za 3 tyg kuracje zapłaciłam 345 zł na allegro kuowałam, nie możesz jesć nic innego, tylko woda mineralna herbata bez cukru i kawa bez cukru i smietanki. U mnie dziewczyny nie miały efektu jojo, ale wiadomo że musisz sie pilnować a nie rzucać odrazu na jedzenie, racjonalne i zdrowe odżywianie :)

mushellka---ja kupuję na allegro po 5,5 za torebkę. co do jojo to powiem wam, ze występuje po każdej diecie jak sie zacznie wracać do starych nawyków. cudów nie ma, niestety. dwa lata temu odchudzałam sie na diecie 1200 kcal plus bardzo dużo cwiczeń codziennie, tak po 40 do 60 min wyciączających aerobów i wydawać by sie mogło, że jojo nie będzie ale było niestety... jak ktoś ma tendencję do tycia to musi sie pilnować całe życie albo polubić siebie w rozm xl (u mnie to nierealne) muszę być szczupła. Extazy---skoro nie masz dużo do zrzucenia to myślę, że 3 tyg to za długo.

Extazy, a ktos chudl jeszcze potem? Bo mnie 3 tygodnie zdecydowanie nie urzadzaja :( A jak zamawialas na allegro to moglas sobie wybrac co chcesz? Czy od razu pakiet? Bo niecale 400zl to malo jak na ta diete, tzn. teraz widze, ze oficjalnie na stronie duzo drozej...

mushellka- mogłam sobie wybrać smaki dowolne jakie chce i po ile sztuk, kupiłam koktajle i zupki, ale sa też batony ale droższe 7 zł. Ja kupiłam cały zestaw , a nie na sztuki, ale sobie wybrałam smaki :) a czy dalej chudły to nie wiem, ale na pewno utrzymały swoja wagę. Łendi - no zobacze jak mi pójdzie,jak będe szybko chudła to przerwe i już:)

Fajnie tobie :) Ja to jeszcze daleeeeko :) Pomysle. A jesli chodzi o wrazenia smakowe: Mozecie mi cos doradzic? Probowalyscie jakichs batonow? ( Ale cena 7zl to i na oficjalnej stronie jest...)

ja tych batonów nie próbowałam ale pewnie są najlepsze z tych wszystkich produków, mi osobiście nic nie smakuje, ale wypróbuje ten sposob z lodami :) po prostu szybko wypijam i popijam woda lub kawka ;)

batony są debeściarskie, ale trudno nie zjesc ich za dużo... ide spac papa

miłego dnia dziewczyny 🌼 ja do pracy na popołudniu, wejde wieczorkiem jak będe na siłach, a Wy piszcie co u Was :)

Cześć Extazy! u mnie w sumie nic nowego. siódmy dzień na kembridżu w toku. mam zwątpienia, ale daję rade. ciekawe ile uda mi sie schudnąć przez te 21 dni (będę niepocieszona jeśli mniej niż 10;))

i jak, spróbowałaś z mrożonym mlekiem? na jakim mleku robisz koktajle? ja na 0 lub 0.5 % napisz ile masz lat i ile chcesz zrzucić. ja 26 i jeszcze 15 kg zeby wyglądać dobrze, nie super extra ale dobrze :)

kolejny dzień za mną :) jutro pierwsza torebka z nowego tygodnia :) tydzień na kembridżu !łał dalam radę! az trudno mi w to uwierzyć będę jednak laseczką ;)

hej nie robiłam lodów., bo kurde nie miałam dzis czasu, ale jak bede robic to z mleka 0 % bo tak tam pisało w ulotkach ze mozna takiego uzywać :) fajnie masz że , juz tyle za Toba, ja mam 28 lat i chce schudnac tak z 10 kg, jak mi sie uda to będe przeszczęsliwa :D nie no musi się udać innej opcji nie ma... ide spać bo jestem padnięta, ogólnie to słaba jestem to chyba skutki uboczne... do jutra :)

Hej Extazy! ja tez jestem osłabiona, a do tego przeziębiona :o ledwo żyję, a cały dom na mojej glowie i do tego nocne wstawanie do dziecka. MASAKRA! ale dam radę :D widzę po sobie, ze schudłam i wczoraj usłyszałam to od dwóch osób :) ale na wadze szału nie ma, nadal te marne 3,5 kg :o widzę natomiast że Vacu-line działa, bo choc bylam tylko 2 razy, to zmniejszył mi sie cellulit! i mam taką gładszą, ładniejszą skórę :D jutro tez ide, chociaż sie trochę boje, bo choroba bardzo mnie osłabiła. pozdrawiam

hej :) mnie też jest ciężko tym bardziej że nadal nie ma efektów:( byc moze na mnie to dieta nie działa....ja dziś ledwo zwlokłam się z łóżka, praca mnie wykańcza i jeszcze ta dieta..obym tylko nie padła któregoś dnia :P to zdrówka życze, trzymaj się :)

dziś dziewiąty dzień :) a na wadze nic sie nie zmienilo :( już mnie to zaczyna irytowac, ale oczywiści nie poddam sie, czekam na dzień kiedy poleci z nawiązką :p dziś mam 24 dzień cyklu, wiec moze to woda sie gromadzi przed okresem (mam nadzieję) Extazy---a wazyłaś sie, czy tylko polegasz na swoich odczuciach i obserwacjach? myślę, że i u Ciebie sie ruszy, no bo nie mam bata, zeby na takiej diecie nie schudnać! trzymasz sie jakoś ? ja dziś idę na fitness, mam nadzieje, ze nie padnę ;)

Cześc Łendy :) dziś się zważyłam, bo zauważyłam że spodnie mi lecą z tyłka i są luźniejsze, ale tylko -2kg malutko, no ale zawsze coś... mam nadzieje że pójdzie szybciej bo jestem taki napaleniec własnie :) i zaczynam mieć obsesje na punkcie mojej wagi... że Ty masz siłe latac jeszcze na fitness, ja po pracy to padam na twarz i normalnie nic mi się nie chce, spałabym tylko :) własnie zajadam zupke z kurczaka, pychota hihihi :P wiesz co, ale jestesmy super dzielne i wytrwałe :D buźka :)

ciał! ja wczoraj zjadłam białko jaja (kroiłam salatkę warzywną dla męza i poprostu nie moglam sie powstrzymać a stwierdziła, ze od białak napewno nic mi sie nie stanie, zagryzłam to ogórem kiszonym :o), troche źle, ale bardzej na psyche, a nie na odchudzanie. dziś na wadze mam więcej, ale myslę, ze to przez zbliżający sie okres. co do moich sił na fitness, to powiem Ci, ze chętnie lece, bo wyrywam sie z domu wtedy na troszkę. dzidziuś zostaje z tatusiem, a ja z kolezanką na bieżnię :D ale fakt, że nie mam na nic czasu i stale jestem w ruchu (przy dzidziusiu kupa roboty do tego pranie zmywanie, gotowanie no i jeszcze spacer z brzdącem wstawaniw w nocy i pobódka o 6:o czasami padam na twarz, a rano to wyc mi sie chce, jak słyszę że dzidziuś nie śpi już). a Ty masz dziecko? wczoraj dokupilam dietę na kolejne zmagania i na spróbowanie wzielam sobie żurek (jeszcze jej nigdy nie jadlam) i powiem Ci, ze bardzo mi smakował (jak na cambridge oczywiscie). troszkę już mi sie przejadly te koktajle 3 razy dziennie. widze, ze jest też topik na zdrowiu i urodzie o cambridge. chyba sie tam przeprowadzę, bo tu jesteśmy tylko my dwie, a tam widzę Ty też sie wypowiadasz. dzis 10 dnień, waga wczoraj po południu (nie rano bo wtedy bylo wiecej, co mnie zdziwilo) mialam cale 5 kg mniej! jupi pozdrawiam Cię Extazy!