Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusiooo

MOJE MARZENIE!!!

Polecane posty

Gość brzusiooo

to spalić duuużo tłuszczu z brzuszka, bardzo ale to bardzo podobają mi się takie b.szczuplutkie z trochę widocznymi sexy mięśniami, tylko nie umiem tego zrobić, jaki macie pomysł, jestem szczupła raczej 53/162 ale chcę 50kg. no i jak usiąde to prawie w dwie dłonie tłuszcz z brzucha złapię. a jak stoje to okiej, ale daleko do mojego ideału.

Gość konstanz
Codziennie po wstaniu z łóżka i przed położeniem się spac rób przysiady i skłony. Zacznij od 10 przysiadów rano i wieczorem,z czasem zwiekszając do 30. Jeśli mieszkasz w wieżowcu,zapomnij o windzie i wchodz schodami i nie jeżdzij autobusami jesli masz do przejscia kawałek. Nie jedz też nic po godz. 18. Po kilku tygodniach,nawet jeśli będziesz tyle samo jadła to schudniesz. Gwarantuje. A te przysiady wymodelują ci brzuch.

Gość brzusiooo
ja mam codziennie treningi i mięśni za bardzo juz nie chce bo mam na brzuchu też ale nie widać bo przykrywa je troche tluszczu. ZXależy mi na samym spaleniu. Zrobiłam właśnie 3 i pół serii po 30 podnoszeń nóg w leżeniu na plecach, jak bede codziennie to mi sie spali?