Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perla z lamusa

kobieta tez czlowiek i tez się jej chce..-P

Polecane posty

Całkowicie zgadzam się z tym że potrzeby Pań powinny być przez nas, facetów respektowane i zaspakajane. W końcu to właśnie kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka.... ;)

nie nie... bo ja tutaj czytam, setki wypowiedzi \"mądrych i dojrzałych\" kobiet, które trzymaja faceta przez pół roku na dystans i jedynym kontaktrem fizycznym na ktory pozwalaja to buziak w policzek... sytuacja taka wynika ()jak same tłumaczą), nie z ich oziębłości, czy babskich gierek, ale z tego iż się szanują... zatem jesli perła jasno wyraża swe potrzeby... to wnioskując a contrario - nie szanuje sie :(:( :P

mpm----> owszem, czasem mi się zdarza :P chociaż ostatnio zdecydownie za rzadko :classic_cool: nefrytowakotka----> uściślijmy: faceci to przedstawiciele gatunku homo sapiens. Natomiast kobiety to samice tego gatunku. :classic_cool:Fakt, wzajemne ich zrozumienie nie jest możliwe. Ale pewne zbliżenie, nawet dość bliskie w niektórych sferach - tak :D

komiczne,wiedzialam ze na twoj komentarz zawsze mozna liczyc:-P ja sie szanuje ale to taki wstyd przyznac ze kobiecie brakuje seksu? to ze to przyznaje to nie znaczy ze wskakuje od razu kazdemu do lozka- no ale taki inteligent jak ty napewno rozumie te subtelna roznice:-P

ja to rozumiem oczywiscie, ale biorąc po uwage moją poprzednią wypowiedz, powinnas zostać zjechana przez jakies 95% \"szanujących się\" kobiet z tego forum :P

każdemu do łóżka to nikt nie wskakuje... ale nie widze powodu, by zwodzic faceta przez ileś tam miesiecy a kiedy on zrezygnuje to mówic, ze widocznie mu nie zależało

Gość on 35
Brawo Perło za szczere wyznanie obie płcie lubią seks i co w tym złego przecież to jest wspaniałe i tylko kożystać a jak sie nie ma stałego partnera to trzeba znaleść zastępstwo

no wlasnie, tylko ze jak sie nie ma stalego partnera a sie nie uznaje przypadkowego seksu to wtedy jest problem, a znalezc na sile to kiepski pomysl. A tak by the way: niektorzy faceci to zaklamani sa- kazdy pragnie kobiety ktora by lubila seks najchetniej codziennie ale bron boze niech ktoras powie glosno ze tak jest to juz od razu sie nie szanuje, ale to taka moja prywatna refleksja:-)