Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia00

ciąża?

Polecane posty

Gość Asia00

Witam wszystkich serdecznie :):* Od 3 msc staram się o dziecko ;) w tym miesiącu okres spoznił sie o 8 dni jest go mniej niz zawsze i mniej bolesny .. zauwazyłam zmiane piersi a raczej brodawek sa ciemniejsze i bardziej wypukłe . Robiłam test wyszedł negatywny. :( Ale moja znajoma była w 2 msc ciązy i równiez wyszedł negatywny .. Byłam u ginekologa ale On nie moze nic stwierdzić bo za wczesnie juz sama nie wiem co mam myślec .Czy jest możliwe ze jestem w ciązy? z Gory dziekuje za odpowiedzi . :* pozdrawiam :)

Nie chce cie zasmusac :( ale masz nikłe szanse na ciaze ale zycze ci szybkiego zajscia w ciaze :)

Hmm... nie wiem czy jesteś w ciąży ale trzymam kciuki! Można wiedzieć jaki test robiłaś ja jak starałam się o dzieciątko robiłam pre test już w dniu jakim miałam dostać miesiączkę jest skuteczny. Poczekaj aż lekaż będzie mógł coś stwierdzić i uważaj na siebie. Moja koleżanka miała normalne miesiączki do 4 miesiąca ciąży więc nigdy nic nie wiadomo

Gość Asia00
Robiłam bobo test w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedł negatywny .. Moze to za wczesnie bo wykrywa 7 dniową ciąże ..

Chyba pozostaje ci poczekać co będzie dalej czy miesiączka będzie trwała tyle co zwykle itp. Najwyżej po zrób kolejny test. Jeśli znów wyjdzie negatywnie to próbujcie dalej a napewno się uda. P.S. A.. jeśli już staracie się o bobo to bierz kwas foliowy najlepiej FOLIK jest niedrogi i jest go dużo!! A i jeszcze rada mojego ginekologa aby po stosunku poleżec dłużej a nie wstawac są większe szanse na zapłodnienie można nawet dać poduszki pod biodra żeby się uniosły

Gość jdfgfhg
jezli test wyszedl negatywny to raczej nie jestes w ciazy!