Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

****Pozabierajcie babciom dowody!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Apeluję do Wszystkich!! Bo jeszcze pójdą zagłosowac na pis.

Jesteąś kretynem. Sorry. Nie na tym polega demokracja. No chyba że jesteś faszystą, to wtedy takie hasełko by do ciebie pasowało .

wow, az mi w pięty poszło :D

dlaczego Twoja babcia głosuje na PiS? i czemu nie mozesz z nia porozmawiac o polityce i powymieniac sie argumentami tylko musisz zabierac dowód?

Gość czemunie
moja Babcia nie głosuje na pis ale sąsiadce zwędze beret, .. bez niego się nie rusza.

Okej, ciebie to bawi. A ja mam pomysł by wszystkim, którzy nie zagłosują jak mnie pasuje pozabierać dowody a w ostateczności powsadzać do więzień. Oczywiście tez to ci gdzieś pójdzie. Natomiast pomysł z zabieraniem dowodów tym właśnie pachnie.

kurna na to ogłoszenie mam szanse się napatrzeć gdy właczam gg i widzę opisy coniektórych znajomych....... i tak do wyborów...... :O

Gość mansarda z widokiem
Lepiej zabrać babci sztuczną szczękę, mnie będzie jadła. Ja i tak głosuję losowo, na koo wypadnie moneta, na tego bęc.

nikt tu już chyba nie ma poczucia humoru!! nie bądźcie tacy na serio ps. moja babcia nie głosuje na pis

Moja zagłosuje ponieważ inaczej nie dostanie dowodu.

Gość 010010010101
rozumiem ze Twoje poczucie humoru jest tak bezbrzezne ze ten powtórzony juz 1000razy "dowcip" dalej Cie bawi?:o

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tak właśnie takie jest

Gość gerta
dobre gratuluje :))

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
coś mi się zdaje, ze tu sami zwolennicy pisu się odezwali, bo jakoś im nie w smak ten żart

@- hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Zapytam sie (choć wątpię ..) czy dla ciebie byłoby to śmieszne, ktos schował ci dowód ?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teraz już nie mam wątpliwości...... Ludzie czy Wy na serio uważacie, ze ja npisałam to poważnie?? Żal

ano

Gość 010010010101
nie popieram PiSu ale zachowania typu odbieranie komus prawa głosu rowniez mnie nie smieszą zreszta zazwyczaj niekochane i samotne babcie wpadaja w sidła szarlatanów w rodzaju Rydzyka dlatego wnukowie i synowie takich babć sami powinni sie czuć winni🖐️

ja tez sie smialam za pierwszym razem, za drugim rowniez sie usmiechnelam, za trzecim pomyslalam ze zaraz przejdzie szal na TRENDI slogan, za czwartym odsiadlam od komputera a teraz juz po prostu sie wkurwiam tym, ze ktos uparcie stara sie podtrzymac zarcik. ale co ja tam wiem:o

ja też....................... :O mowiłam, ze tu sami pisowcy widocznie weszli. Ale nawet jeśli, to nie sądziłam, ze tak sie oburza głupim żartem

Gość łohoho ale jaja
widze ze tryskasz humorem, zapodaj jeszcze jakiś extra kawał o okradaniu ludzi:D:D buahahaha

Gość Ebenezer
PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS PIS

Gość ja mam lepszy zarcik
przychodzi baba do lekarza a lekarz tez baba

Gość Ebenezer
TO MIAŁO BYĆ SERDUSZKO ALE NIE WIEM DLACZEGO TAK POPRZENOSIŁO