Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie zabrac do tego

Ile kosztuje i gdzie mozna zrobic zdjecie na poduszce????

Polecane posty

teraz to już u prawie w każdym studiu fotograficznym można:) popatrz również na allegro, może taniej bedzie:)

Dzieki ale allegro odpada bo boje sie ze moze nie dojsc na czas. Powaznie u fotografa? A jak takie cos sie profesjonalnie nazywa? Czy daje sie zdjecie na płycie czy mozna takie normalne, wywołane? I po jakim czasie jest do odbioru? Dlugo/

Gość gość
Nie pamiętam, ile dokładnie płaciłam, ale na Empi Foto to były jakieś grosze. Polecam poduszki ze zdjęciem na prezent - fajny akcent i naprawdę to niewiele kosztuje. Tylko wiadomo - nie każdemu musi pasować dokładnie to samo, ale większość będzie z takich poduszek na pewno zadowolona.

Gość gość
W Empik Foto robiłam to za grosze. Nie pamiętam dokładnie jaka to była kwota, ale max kilka dyszek. Polecam coś takiego w roli prezentu, bo to naprawdę się sprawdza. Pomysł jest ciekawy i konkretny, musicie go tylko jakoś z głową wykorzystać i odpowiednio dopasować fotkę. Żeby po prostu zrobiła pozytywne wrażenie.

Gość gość
Na Empik Foto to jest dosłownie za kilka dyszek. I taka cena jest w porządku. Chodzi o prezent? U mnie to zawsze się sprawdzało, ale u nas zawsze robiliśmy przede wszystkim praktyczne prezenty. Takie są po prostu w naszym typie.

Gość sentero

Empik Foto ma taką opcję u siebie. Wychodzi naprawdę tanio, a jest spoko pod względem jakościowym.

Takie rzeczy nie wymagają niczego szczególnego - po prostu wystarczy wejść na stronę, dopasować zdjęcie i zamówić. A wszystko można później odebrać w salonie Empiku - bez dodatkowych kosztów. Wydaje mi się, że to trafiona opcja.

A co wy myślicie? 

Gość magdab

Jakoś na początku tego roku robiłam - też w Empik Foto. Jest to bardzo proste. Musisz jedynie wybrać odpowiednie zdjęcie, no i w aplikacji wskazujesz, co ma być pokazane - to wszystko. Kilka razy kupowaliśmy takie poduszki na prezent i jak dotąd zawsze się w tej roli całkiem fajnie sprawdzały. Ważne, że to zdjęcie się faktycznie trzyma na tej poduszce.