Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi33

CZY CZUłYŚCIE SIĘ TAK ŻLE?

Polecane posty

wstret do jedzenia w pierwszym okresie ciaży,luzny stolec,i nie moglyście zasnąć?

ja mam wstret do jedzenia budze sie w nocy i czesto potem nie moge zasnac a ze stolcem to roznie bywa.... i jestem we wczesnej ciązy ...

ja natomiast całe 10 tyg jak trwała moja ciaza to nie mogłam glowy podniesc od poduszki - dosłownie rano nie mogłam umyc zebów nie mogłam patrzec na mieso ani na wedline drazniły mnie perfumy a potem sie okazało ze płód obumarł :(

ja wiem ze bedzie dobrze.Juz jest ok:) dlatego czasami nie warto pytań zadawać

A ja bym tylko spala i spala,jestem w 11tc i nie mam na nic ochoty,ta sennosc mnie dobija czasem:( caly czas czuje głod,a nic mi nie podchodzi,nie mam w ogole zadnych smakow

Gość guuuga
ja tak wlasnie mialam , tylko spac mi sie chcialo caly czas bo bylama ciagle zmeczona, jadalam bardzo malo bo nie moglam i schudlam do tego, pozniej zaczely sie wymioty- tragedia! taki stan mialam do 15 tyg teraz jestem w 22 tyg i jest juz lepiej chciaz ostanio znow mniej jem;/

Gość t54t455
a ja miałam wstręt ,ale za to sapć to mogłbym całymi dniami!!!a stolca to szczerze móiwąc nie pamętam ;)

Gość music is my extasy
ja mialam codzienie 5 x stolca rzadkiego :/ lekarz powiedzial ze taka moja natura

Gość music is my extasy
ja miałam w dniu 5x stolca rzadkiego codziennie ale lekarz powiedzila ze to normalne taka moja natura heh

ja sie nie obrazilam tylko tak jakos mi sie zrobilo gabi......wiesz:):)