Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WÓZECZEK

MUSZE JUZ KUPOWAC WÓZEK,ALE NIE WIEM CZYM SIE KIEROWAC PRZY ZAKUPIE...

Polecane posty

Gość WÓZECZEK

POMÓŻCIE

zeby byl lekki, mial zwrotne przednie kola, gleboka gondole, zajmowal malo miejsca. patrz jak sie sklada, bo niektore z nowych wozkow znanych marek (graco np.) wygladaja megafajnie i nowoczesnie, ale ciezko je upchnac do bagaznika przecietnego samochodu :(

popieram poprzedniczke ja mam Kadex Grand jest świetny z jednym ale- ciężko mi z nim wchodzić na 3 piętro mógłby być troszkę lżejszy ale poza tym rewelacja- zgrabny, łatwy w prowadzeniu, na rezorach nie paskach co ważne, ma dmuchane koła i jest trzy funkcyjny do niego torba moskitiera i folia, a ni i pojemny kosz i świetna kolorystyka no i jeszcze jedno - tani ;)

Gość lauraimpresja
pompowane koła, lekki, i tak skonstruowany by miedzy gondolą a koszem byla spora przestrzen, zawsze jest mnostwo rzezcy ktore trzeba wozic ze sobą, często i zakupy

Gość mamaAlka
dla mnie ważne było by był dość wysoki- bym nie musiała kucać do dziecka :) by miał dość dużą gondolę, pompowane koła, dość zwrotny i co istotne by miał podnoszone oparcie w gondoli- teraz mój synek jeżdżąc w gondoli może swobodnie siedzieć i oserwować świat. Polecam ROAN MARITA ! niezawodny wózek a i dla mnie jeszcze ważne było by spacerówka miała możliwość jazdy w dwóch kierunkach

Gość lauraimpresja
mój ma to wszystko DELTIM VOyager