Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko o Lavere

Lavera

Polecane posty

Gość pytanko o Lavere

Znacie produkty tej firmy produkujacej naturalne kosmetyki? Co o niej powiecie? Zamierzam kupic puder w kompacie, bo jest w 100% naturalny, ale nie wiem czy warto...

Znamy :) osobiście uważam że to dobra firma, kolorówki niestety nie znam więc o pudrze nic nie powiem jedynie co moge to polecić puder dr Hauschki - ten mam i wiem że jest bardzo dobry - no i nie zawiera talku, a Lavera owszem.

Gość pytanko o Lavere
Chomiku, a powiedz cos wiecej o tym pudrze dr Hauschki. Tzn. ja szukam kompaktu, ktory zakryje moje niewielkie przebarwienia. Problemow z cera nie mam, tylko te przebarwienia jako ich pozostalosci...Myslalam o Laverze, ale teraz zaciekawilas mnie Hauschka :D

słuchaj to Hauschka odpada niestety. po 1. puder w kompakcie też zawiera talk, po.2 ja mam puder sypki rozświetlający - daje sliczne satynowe wykończenie makijażu, ale nie kryje. Mam też puder jedwabny Hauschki - również efekt jest super, ale 0 krycia. Jedynym naturalnym puderem jaki uzywałam i krył - to pudry firmy Rhea, ale one również są sypkie... Także jeśli chodzi o kompakt i krycie to nie umiem pomóc bo ie spotkałam takiego produktu w naturalnej ofercie. Ale jak coś znajdziesz to daj znać - też bym chętnie coś takiego kupiła.

Gość pytanko o Lavere
A no wlasnie...Kurcze, szkoda. W tej chwili uzywam kompaktu Shiseido i jest swietny, ale chcialabym sie przezucic na naturalne kosmetyki. Obawiam sie tylko, ze nic z tego nie bedzie...No ale nic. Dzieki za pomoc i bede szukac dalej :)

Gość a moze Isadora
reklamuja sie jako naturalne,100% mineralne,bez srodkow chem.,widziala moze ktora ich sklad? to jest min.ich str:balticcompany.pl

Gość o czym bendziem gadac