Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra w paski

Moja walka z kg.

Polecane posty

Gość zebra w paski

Nie jestem zadowolona z mojej wagi. mam 164 cm wzrostu waze 55 kg. Zawsze wazylam 50 ale przez ostatni miesiadz zgrublam 5 kg. Musze dzialac - zaczac sie ruszac, mniej jesc, liczyc kalorie. Jesli ktos sie przylaczy - bedzie mi milo Pozdrawiam Zebra z paski :)

Gość jaaaa755214852412
przylanczam seee

Gość 1535
dajcie sobie spokój z tym odchudzaniem,myslicie ze schudniecie siedząc przed kompem? piszecie glupoty i zasmiecacie forum a i tak nie staracie sie chudną. Grube babsztyle

Gość zebra w paski
Droga 1535 - skad wiesz czy jestesmy grubymi babsztylami? Moze poprostu chcemy zaczac zdrowe odzywianie by po 50siatce nie wygladac grubo. Przyznam Ci jednak racje - siedzenie przed komputerem sprzyja tyciu wiec ograniczam go jak moge. Ja chce zgubic 5 kg by czuc sie naprawde dobrze w swojej skorze.. Dlatego zapraszam do wspolnej mobilizacji. Moje dzisiejsze sniadanie : gotowana parowka, 1 jajko na twardo, kubek zielonej herbaty...a pozniej jogurt Activia - wisniowy :) Odrzucilam kawe i chleb z porannego jadlospisu. A Wy? czego sobie odmawiacie?:) Pozdrawiam!

Widze,ze tyle z Was jeszcze spi :) Ja powoli uciekam do pracy. Moze ktoras z Was zna jakies madre \"przepisy sniadaniowe\" by byly smaczne i nietluczace :) Pozdrawiam

Gość aaaaaaadd
a ja Wam dziewczynki zycze powodzenia;-) jakby ktoras chciala oddac pare kilogramow.. ja chetnie wezme:D