Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze juz wiele osob o tym

Rozstanie - co myslec, co robic

Polecane posty

wiem zejuz wiele osob pisalo o tym wczesniej musze sie po prostu wygadac tydzien temu rozstalam sie z chlopakiem z mojej inicjatywy (ja powiedzialam: moze powinnismy przestac sie spotykac) a on na to przystal. nie dawal mi jednak spokoju. wydzwanial 30 razy dziennie slal mase smsow w koncu mail w ktorym napisal ze wiele dla nei go znacze ze wnioslam duzo w jego zycie ze wstydzil sie i bal mi to powiedziec ( wczasie rozstania powiedzial ze nie wie co do mnie czuje ze czasem mysli ze jest zakochany czasem nie wie) i ze chcialby mi tyle powiedziec nie udalo mu sie mnie sprowokowac do niczego jednak wczoraj postanowil odebrac swoje rzeczy wiec zgodzialm sie - ma do tego prawo przyznal ze byl to tylko pretekst i ze ma tyle do powiedzenia ale w rezultacie nie powiedzial nic tylko siedzial 3 h i plakal w koncu wydusil ze brakuje mu mnie ze jestem bardzo wazna dla niego i poszedl eeeeeeeeeeeeeeeee i co ja mam myslec??? jestem zdolowana

dodam ze nie wiedzialam o co mu chodzi po co chcial przyjsc dlatego powiedzialam mu (na pytanie czy nie bede w ogole sie do niego odzywac) ze jak chce sie spotkac zeby zadzwonil i ze mozemy sie przyjaznic a on: ani tak ani nie

na pewno nie chialabym juz nim byc a co sadzisz o tym

mi chodzilo jedynie o ocene zachowania faceta co sadzisz kiedy np facet placze 3 h nie jest w stanie wydusic z siebie slowa apozniej puste deklaracje

musiałabym to widzieć na własne oczy, piszesz że płacze a później że sklada PUSTE deklaracje, nie wiem, ale wygląda na to że mu zależy, ale to już chyba nie ma zaczenia skoro podjełas decyzję

placze to malo powiedziane beczy poza tym gada jak mu zalezy ze pomoze mi w kilku sprawach (choc zawsze pomoc w nich byla dla niego problemem). mowi ze tesknil ze nie wiedzial co robic i cooooooooooooooo okazuje sie ze kiedy 2 dni milczal (w ciagu tygodnia od tego jak sie rozstalismy) i niby nie wiedzial co robic pojechal na weekend za miasto ze znajomymi i byln aimprezach............................czy to fair co o tym myslec

komiczne rozwin mysl

Gość GAGACH
Ja tez ryczałęm :) , pozniej wyjechala i przeszlo mi, teraz jak ja widze mam ochote zakopasc sie pod ziemie , i kopac tunele z kretami.

błaga o uczucie i jednocześnie usiłuje wywolac u Ciebie uczucie zazdrosci... (po to wspomniał o tych imprezach) co za dzieciak :P

Gość GAGACH
dodam ze nie warto, lepiej kupic sobie % wyryczeć sie w samotnosci, wyrzucic telefon, i wyjechac na jakis czas.

tez pozdrawiam toratore ;) a jeszcze co do tego kolesia.... zero godnosci... to nie mężczyzna, tylko ciepłe kluchy

Gość ja też nie wiem
co mam robić. Jestem 2 miesiące po ślubie, a już mam dość życia z mężem. W chwili obecnej gotowa byłabym się nawet z nim rozstać, aż tak bardzo nam się nie układa. Problem polega jedynie na tym, że go kocham i wiem, ze on mnie również. Jednak nasze codzienne kłótnie już mnie dobijają. Rozmawiamy ze sobą, próbujemy jakoś to rozwiązać, ale nic z tego nie wychodzi. Ja już nie wiem co mam robić? A na dodatek obraziłam męża i nie odbiera ode mnie telefonu. Wysłałam mu sms-a z przeprosinami, ale wiem że to nic nie zmieni. Doradzcie coś...

Gość ja też nie wiem
Oj dużo wcześniej myślałam i nie miałam żadnych zastrzeżeń, ani obaw. Wszystko było takie piękne... Wiesz - mimo wszystko zapewniam Cię, ze go kocham :) Mam jedynie dość naszych kłótni.

komiczne wiesz najgorsze jest to ze czuej sie przez niego wykorzystana czy uwazasz ze warto facetowi wygarnac mailowo - w 4 oczy nie bede miala szans

Gość Robi 72
A z jakiego powodu się z nim rozstałaś ? Czy z braku zaufania ? Czy nie moglas na nim polegac ? Wiesz to zastanawiajace, bo z tego co piszesz wnioskuję, że koles sam nie wie co chce a przy tym kłamie. a jak na kłamstwie budowac związek, on zachowuje się po prostu jak szczeniak - wybacz

Do : ja też nie wiem Koniecznie szczere rozmowy, rozmowy i jeszcze raz rozmowy. Znajdźcie dla siebie wspólne chwile, tylko dla was. Idźcie na spacer, trzymając się za ręcę, sami tylko z soba. Ja to zrozumiałam za późno niestety :((( moja historia w stopce :(

Nie facet tylko D U P A, który normalny facet płacze 3 godziny.Ile wy maci lt? 17 czy mniej.Skoro chłopak nie ma odwogi powiedzic kocham tylko płacze....Szkoda słów

witajcie mamy po 28 lat rozstalismy sie bo mnei nie szanowal nie liczyl sie ze mna olewal moje potrzeby wazniejsi byli znajomi to sa uczucia?

Gość ja też nie wiem
do Ewa_74, dziękuję Ci za wypowiedz. Przeczytałam Twój blog i bardzo Ci współczuję ... Co do Twojej rady, to muszę Ci powiedzieć, że próbujemy z mężem ale i tak nie wychodzi. Rozmawiamy ze sobą po kilka razy dziennie i te rozmowy nic nie dają.... Nie rozumiemy się, a próby porozumienia spełzają na niczym i po krótkim czasie wszystko od nowa się psuje...

Gość Jeżeli on postepowal ...
tak jak piszesz to wg mnie dobrze zrobiłaś decydując się na odejście. Chłopak w jego wieku powinien wiedziec, że są w życiu rzeczy wazne i najważniejsze ... trudno żebyś go prowadziła za rączkę przez całe życie i znosiła to co tobie zafunduje ... Niestety tak to jest, że niektorzy faceci nie dorastają nigdy ... Życzę tobie żebyś spotkala kogoś kto naprawdę będzie ciebie kochał i dopiero zobaczysz co to znaczy kochac i być kochaną, powodzenia 🌼

Gość Robi72
No tak, nie zazdroszczę tobie, moim zdaniem dobrze postapiłaś, on musi wiedziec kto jest najwazniejszy w jego życiu. Ja tez mam kolegów i sie z nimi spotykam od czasu do czasu , ale dla mnie jest najwazniejsza moja dziewczyna, bez 2-ch zdań, powodzenia

Myśmy wcześniej rozmawiali... ale ja potem jakoś się odsunęłam, oddaliłam Go od siebie, a On probowal rozmawiać. Gdy zrozumialam, okazalo, się, że juz za późno... Nie dostrzegłam, że On czuje się osamotniony i źle mu z tym, nie chcialam z nim o tym rozmawiać... Teraz żałuję... Gdyby tylko dał nam jeszcze jakąś szansę... Byłabym Mu wdzięczna, bo to naprawdę moja Jedyna Prawdziwa Miłość. :(