Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulgari.

jak to jest na studiach zaocznych?

Polecane posty

Gość bulgari.

nie smiejcie sie ale nie wiem.czy sa tylko wyklady czy tez zdaza sie, ze nauczyciele przepytuja studentow.czy zajecia sa w kazdy weekend?czy one trwaja od rana do wieczora?no i czy fajni ludzie sa na zaocznych?

Gość zajęcia co drugi weekend
czesto od 8 rano do 8 wieczorem, na niektórych uczelniach nie ma w niedziele za to sa w piątki po południu, sa i wykłady i ćwiczenia

Gość anusiaak
zajęcia są zgodnie z rozkładem , który otrzymasz. Są fajne koleżanki.

Gość kto wie kto wie
to zależy od szkoły przecież. ja w poprzednim semestrze miałam zajęcia od 8 do 20ej :O są wykłady, są ćwiczenia. u mnie na ćwiczeniach przepytywali. jeśli pracujesz, to masz mało czasu na naukę. jeśli nie, to nie możesz się doczekać kolejnego zjazdu ;) a ludzie? przez 4 dni w miesiącu trudno kogoś dobrze poznać :P ale mnie najbardziej podoba się, to, że osoby 20letnie świetnie dogadują się z 40latkami i odwrotnie :) to jest naprawdę fajne, że kobieta będąca na codzień matką i żoną, potrafi być fajną kumpelą :D

Gość niesmmmmaaly
są ludzie w różnym wieku

Gość bulgari.
ja mam 23 i wstydze sie,ze bee stara na tle grupy:o naprawde przepytuja?

Gość nie no bez sensu
nie da sie ogolnikowac- dzienne fajni, zaocne- dretwi. no bo jak ocenilabys mnie? 3 lata na dziennych i 2 na zaocznych? wyklady co 2 tyg, pt-sob lub sob-nd, niekoniecznie od rana do nocy- moze byc 15-20. no i trzeba duzo samemu pracowac. alejako ze placisz, panie z dziekanatu sa milsze.

Gość kto wie kto wie
hehe to co ma powiedzieć osoba 45 letnia? :D no u mnie się zdarzało, że przepytywali. najgorzej było u takiej jednej kobitki, u której robilismy jakieś plakaty z informacjami na zajeciach, a pozniej w domu rozszerzalismy swoja wiedze i prezentowalismy ją na srodku klasy :O

Gość nie no bez sensu
stara? u nas same 19 byly 1 dwie 30... i byla zgoda, zadnego wymadrzania sie czy izolacji... zdarza sie ze przepytuja, kartkowy, itp, ale jana angielskim bylam,wiec rozmowy i odpytywania sa nieodlaczne.

Gość bulgari.
same 19?:o to sie zalamalam

Gość zarządzanie....
a tam też są ćwiczenia??? boje sie jak cholera:o:o

Gość bulgari.
ja tez sie boje😭

Gość bulgari.
czyli nie mozna tam zawrzec zadnych znajomosci?

Gość możnaa
a to jacy będą ludzie zależy też jakie studia, 23 alta to nie tak dużo, co zresztą żadnej różnicy nie robi i tak

Gość ml19
A ja mam znowu problem bo mam 19 lat a tam sami starzy. Wiem bo byłam na spotkaniu. Masakra. Pewnie wszyscy obeznani a ja tylko taka zielona będe. :-(

Gość ex zaoczna
ja mialam co tydzień piatki (od 15), soboty i niedziele (roznie, czasem i od 8-20) wykłady, ćwiczenia, laborki, seminaria, konwersatoria byly kolokwia i egzaminy, pytania na ocenę nie bylo wf nie bylo, na dziennych są no i jeszcze na dodatek wszyscy daja ci odczuc, ze jestes studentem 2 kategorii poza tym jezeli pracujesz to licz na harówkę przez 7 dni w tygodniu!!!

Gość mal19
Dlaczego drugiej kategorii??