Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy

Co ja mam zrobić / facet pyta

Polecane posty

Gość pytajacy

Witam , z góry piszę że daleko mi do doświadczenia przedstawionego w większości postów, cóż nie bylem aż w takich związkach które zrujnowaly by mnie psychicznie, dlatego może tak tego nie odczuwam - ja nie daje sobie rady z tym że może być ze mną nieszczęśliwa, w tym zwiazku nie myślę o sobie tylko o niej.I co noc zastanawiam się czy kontynuować zwiazek ktory wedlug mnie kiedyś może się skonczyc,( wiem nie powinienem tak myśleć) ale zastanawia mnie dlaczego ? Może jestem egoista, a może za bardzo ją kocham, i chce żeby była naszczęsliwszą kobieta na tym zasranym świecie... i niekoniecznie ze mną .

Gość on-wawa
To nie myśl o tym. Bo jeśli by tak wszyscy i o wszystkim mysleli, to nigdy by nie skonstruowano samochodu, bo przeciez można się w nim zabić.

Gość A JA NIE ROZUMIEM

Gość Dlaczego myślisz ...
że ona może ciebie zostawić ?

Gość pytajacy
może dlatego że jesteśmy według niej zupelnie inni, a wedlug mnie tacy sami, no i samo w sobie potwierdza ta teze :) Już były momenty w ktorych ja mówiłem ze to koniec, bo chce zeby byla szczesliwa, ale zawsze mnie uspokajala i mowila ze tylko mnie kocha, i nie byla nigdy z nikim tak szczesliwa jak ze mną. Dużo sie kłucimy o tak zwane pierdoly, ale zawsze to ja zaczynam . . . nie wiem juz sam

Nie wywołuj kłóti. Jesli jest z Toba, to cos do Ciebie czuje. Nie zepsuj sprawy, tak jak ja. Niech moja historia milości, będzie dla Ciebie doswiadczeniem. ( historia w stopce). Ja też nie wierzyłam, że taki czlowiek jak On może mnie pokochać :( i wszystko zepsułam :((

Gość pytajacy
hmmm ... smutne to co opisałaś bardzo smutne, a za razem dużo w tym was, i waszego wspólnego szczescia. Opowiem Ci historie: Kiedyś przed snem tak myslałem, popatrzyłem w niebo, i zapytalem: bedzie ze mna do konca ? : i akurat spadla, zawsze bede to wspominal. trzymaj się

Gość Nie wiesz że ...
przeciwności sie przyciągają ? :) Poza tym to dobrze, że chcesz żeby ona byla szczęśliwa, ona tez pewnie chce żebyś ty był szczęśliwy - to jest milość kolego :) Nie rozumiem tylko skąd u ciebie takie przekonanie, ze ty nie dasz jej szczęścia ? Uwierz w siebie. Powodzenia :)

Gość Znasz to powiedzenia ...
"kto się czubi, ten się lubi" ... nie znam związku w ktorym by nie dochodziło do wymiany zdań :( ... ale potem jakie cudowne jest godzenie :-D To prawda, uwierz w siebie PS Nie szukaj dziury w całym

\"Już były momenty w ktorych ja mówiłem ze to koniec, bo chce zeby byla szczesliwa (...)\" wiesz Pytający, jak mój facet mówi do mnie: lepiej Ci będzie beze mnie, albo \"myślę że jeżeli ja odejdę to ty będziesz szanse być szczęśliwsza z kimś innym\", to zawsze się wtedy zastanawiam o co chodzi :O Czy to przypadkiem nie jest takie zgrywanie się. Bo może mu się znudziłam i sobie szuka sposobu żeby to skończyć, a ja jeszcze będę potem myśleć: oooo jaki on dobry, zrezygnował z bycia ze mną dla mojego dobra... :O To NAJGŁUPSZA RZECZ jaką możesz mówić dziewczynie. Jeżeli ją kochasz, to rób wszystko żeby była szczęśliwa Z TOBĄ, a nie gadaj takich pierdół. Bo w pewnym momencie ona też zacznie się zastanawiać, tak jak ja. I wtedy będziesz miał dopiero kłopot. Sam takim podejściem szkodzisz Waszemu związkowi.

Gość frk-0999
Ale masz co wieczór OZP..?

Gość GosiaKr
Dokładnie tak!! Zgadzam sie z "takasobieja" Swietnie to ujelas kochana.. Jak dla mnie to Pan Pytajacy szuka pretekstu do rozstania i tyle...