Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna baaaajka

Czy jest tu ktoś kto nie dał rady na studiach?

Polecane posty

Gość inna baaaajka

Bo po kilku wykładach mam wrażenie że to jest jakiś koszmar...

Gość inna baaaaaajka
up u up

Gość a na jakim jestes kierunku
i czemu koszmar?

Gość inna baaaaaajka
poszłam na studia techniczne i dostałam na dzień dobry taki wykład z fizyki że mnie przestawiło

Gość
ja nie dałam rady na kierunku ścisłym (z fizyki), zmieniłam uczelnię, w tym roku skończyłam administrację (prawie- jeszcze obrona)

Gość inna baaaaaajka
neurosa1 -- no to mnie pocieszyłaś :D

no coz...ja jestem na humanistycznych wiec nie wiem co to znaczy:P co prawda pewnie bede kiepsko zarabiac ale przynajmniej studiuje z przyjemnoscia:)

Gość skończyłam politechnikę
co prawda z rocznym opóźnieniem, ale sie udało. Miałam mysli, zeby z tym skończyc ale na szczęscie duma mi nie pozwoliła ;)

Gość
Do usług :D na AGH to było. Gdy oblałam fizykę, wydawało mi się, że jestem największym głąbem na świecie, nawet nie podeszłam do poprawki - odpuściłam. Kto wie, gdybym miała więcej samozaparcia może byłabym inżynierem, nie ma co pękać.

Gość swinkowaaaaa
dlatego na wyklady nalezy uczeszczac sporadyczni :) wtedy swiat od razu wydaje sie piekniejszy :)

a ile masz tej fizyki?bo moze uda ci sie po prostu przezyc i tyle:) prawie na kazdym kierunku jest przedmiot ktorego sie nie znosi w moim przypadku byla to statystyka:O

Gość
No racja - na drugich studiach nie cierpiałam statystyki i ekonometrii ale jakoś przez to przebrnęłam.

Gość inna baaaaaajka
fizyki mam dużo, zdecydowanie za dużo:P jak wy sobie ludzie dajecie rade na tych studiach... ja już mam takie doły że mam ochote rzucić te studia :o

oj dziewczyno nie panikuj:) przyzwyczaisz sie do wszystkiego-wiadomo cos nowego i strasznego jesli tylko nie ejstes typowa humanistka ktora poszla na studia techniczne to wszystko bedzie ok na takich studiach na 1 roku probuja przesiac ludzi-zarowno pod wzgledem umiejetnosci jak i determinacji wiec sie nie daj;)

ja tez skonczylam juz prawie studia techniczne, i tez mialam rok przerwy..ale raczej z przyczyn prywatnych niz nieuczenia sie :) a fizyke z pierwszego roku zdawalam chyba 5 razy :D nie martw sie, nie taki diabel straszny;)