Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmkm

Chodzicie już w kozakach?

Polecane posty

Gość a ja klloikffrhj
a ja chodze juz w kozakach ale nie ocieplancy i tylko wieczorem , podoba mi sie i nie widze nic w tym zlego

Ja tez chodze w kozaczkach i nie uwazam tego za cos pojebanego i smiesznego :o mnie draznia ludzie ubrani na rozowo, w 5cm tipsach i lecacych na kase ale jakos nie pisze ze sa pojebani... poza tym obecnie sa niepewne pogody, w moim miescie jest dosc deszczowo wiec nie widzi mi sie lazic w adidaskach, w ktorych mi zimno :o

Gość Zmijjka
Kalinka, to ty z nas tu powinnaś się nauczyć kultury i wychowania, bo ja napisałam że panna w kozakach i tshircie wyglądała śmiesznie, a ty stwierdzasz ze jestem głupia prostaczka :O Puknij się w czoło. Swojego zdania nie zmienię, tobie nic do niego, a inwektywy zachowaj sobie dla ludzi których znasz osobiście.

Gość dominujaca
ja biegne za moda i wcale nie uwazam ze jezeli ubiore kozaki do t-shirta to wyglada sie smiesznie -mieszkam w londynie ti jest inna mentalnosc(lepsza) nikt cie ni eobgada a juz nie na pewno jak sie ubierasz!!! obgadywanie to gorsza forma niz t-shirt i kozaki londyn jest miestem mody swiatowej i co druga tu tak chodzi odwaznie a przede wszytskim ma sie w d...co o tobie mysla i to jest super. Poza tym spojrz na Victorie Beckham czy inne ... ale jednak najgorsze to jest abgadywanie ludzi niz ich styl szok podziwiam,bo uwazam ze moge wyjsc w kaloszach i wszyscy moga pocalowac mnie w dupe

Gość dominujaca
SZKODA GADAC NA SERIO ZMYWAM SIE