Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelayne

termin lipiec 2008 bez R?

Polecane posty

Gość evelayne

czy ktos moze ma termin na lipiec? bo ja wlasnie taki mam tylko troche mnie martwi fakt ze nie ma tej nieszczesnej literki R w nazwie :( jak doklanie jest z tym przesadem?

Gość Anniiaa
nie dajmy się zwariować. to czy będziemy szczęśliwi zależy tylko od nas a nie od tego czy w miesiącu, w którym bierzemy ślub jest literka "r" czy jej nie ma...

Gość evelayne
no wsumie masz racje ale jednak i tak to jakos glupio...sama juz nie wiem co mam o tym myslec?

Gość 26.07.2008
to moja data ślubu i uważam że będzie to najpiękniejszy i najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Moim zdaniem te przesądy to głupota

Gość dubduss
a ja 12.07.2008. nie wierzcie w te glupie przesady.

Gość ja brałam ślub
28 lipca tego roku - przy wyborze daty w nosie miałam różne przesądy i Wam też to radzę :) Jak dwoje ludzi nie będzie umiało sie dogadać w małżeństwie to żadne "r" , "x", czy "y" w nazwie miesiąca nie pomoże! :) 🖐️

Gość 19.04.2008 to moja data

Gość delfinus13
Moja 5 lipca 2008 też bez "r" ale znaczaca data wiec mysle ze to duzo wazniejsze:). A co macie juz zalatwione ??? ja nie moge sie zebrac z wyborem sali. Nie moge sie zdecydowac!!

Gość Inglott
Ręce opadają, jak sie czyta takie posty - w krasnoludki też wierzysz? Jesli uzależniasz szczęście w związku od literki "r", to znaczy, że nie dorosłaś jeszcze do małżeństwa i jego ewentualne niepowodzenie nie będzie miało nic wspólnego z alfabetem.

delfinus ja też 5 lipca :) To naprawdę bez znaczenia czy jes \"r\" czy go niema - co Wy??Przecież dziećmi niejesteśmy żeby w takierzeczy wierzyć :)

26 lipiec ;D i specjalnie wybrałam bez R - bo mało osób bierze ślub wtedy ;D A to ze bez R nie znaczy ze będzie gorszy ;D

Gość fafddf
bzdury a jak ktos bierze ślub w sierpniu, gdzie jest r, ale jest Niemcem, to nie ma, bo jest august, to co ? jest szczęście czy nie?