Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuurrwiony na maxa

Kobieta wycięła mi numer

Polecane posty

Gość wkuurrwiony na maxa

W czasie kryzysu spowodowanego przez jej matkę w naszym związku umówiła się z innym facetem na wesele i z nim idzie. Ostatnio było rewelacyjnie, ale z nim idzie bo biedak już sobie wolne wziął w pracy i głupio jej odwołać to. Czuje się upokorzony:O

Gość wkuurrwiony na maxa
dzięki, ale marne to pocieszenie:O ale czuje się podle nawet na weselu nigdy nie byłem.

Gość Generalna8
Faktycznie wyciela ci numer, pozostaje zagryzc zeby i przeczekac.

\"Bo to zła kobieta była\" Żartuje, ale naprawde jakaś wredna, nie chce Cię podpuszczać ale teraz przeczekaj przejdzie Ci i ty jej zrób jakiś taki podły nr niech zobaczy jak to się dobrze człowiek czuje. A może miała podstawy żęby nie chcieć z tobą iść???

Gość wkuurrwiony na maxa
no niby ale czy to nie jest upokarzające? Ja bym na jej miejscu wcale nie poszedł tam albo z nią poszedł. A tego kolege bym przeprosił. Ale dla niej chyba ważniejsza jest opinia tego nowopoznanego kolegi niż moja.

Gość wkuurrwiony na maxa
miała powód nie lubię się z jej mamuśką i to przez nią się to działo bo ona ją podburza przeciwko mnie. No ale każdy ma swoją główke w wieku 22 lat nie musi się słuchać mamuśki. Jak ja nieznoszę tej

ej no nie przesadzaj, jak teraz może odmówić tamtemu? Facet sobie wolne wziął! No chyba że porozmawialibyście we trójkę. Ale wiesz ona chce ci trochę zrobic tym na złość. Będziesz miał naprawdę niezłą nauczkę? A zasłużyłeś chociaż? Czy to była błaha sprawa?

Przynajmniej dzięki temu poznałeś ją od gorszej strony. Jak długo jesteście razem?

Gość wkuurrwiony na maxa
A jak by się jej tu zrewanżować? warto wyciąć podobny numer czy lepiej zapomnieć i czekać czy znowu mi czegoś nie wytnie.

Gość vsd
kobuieta ma jedna matke a facetow moze miec setki nigdy niczego nie wygrasz psujac jej kontakt z matka teraz straciles jedno glupiue wesele ale widze ze jeszcze nie kumasz w czym rzecz i prorokuje ze stracisz duzo wiecej to jest kobieta, ktora uksztltowala twoja dziew czyne, jesli tego nie pojmujesz robisz wielki blad i glownie ty za niego zaplacisz

Gość wkuurrwiony na maxa
rok czasu. Mamy ze sobą stały kontakt. To wszystko było bo zwątpiła i odbył się niemal casting na partnera na wesele dla niej. Mama dzielnie szukała ale się nie udało to znalazła koleżanka mamy:O wkuurrwiony jestem bo wyszedłem na tym jak ostatni frajer, zero szacunku dla mnie.

Jak będziecie sobie robili na złość to nic dobrego z tego nie wyniknie! Masz rację deja vu, nawet jeśli jego wina, to i tak się nie przyzna. Mało który potrafi okazać skruchę.:(

oj tak, dziewczyny potrafią być wredne, wiem coś o tym ;) Może poprostu głupio jej było odmówić temu kolesiowi i pomyślała, że ją zrozumiesz... 🌻

Gość vsd
wyjdziesz jeszcze gorzej szykuj sie kazda normalna kobieta zaryzykuje zmiane partnera jesli chce miec szczesliwe zycie, bo matki nie mozna zmnienic ale z pewnoscia istnieje facet, ktory nie sprawi jej dyskomfortu, zeby musiala sie miotac od matki do niego

No ok, ma jedną matkę, ale jeśli ta matka ją podburza, to powinna mieć swój rozum... :O No, chyba, że matka ma rację ;)

Gość wkuurrwiony na maxa
a wiesz co to znaczy szantaż psychiczny, manipulacje? Jak ją poznałem była tak zdołowana, zagubiona i zniszczona psychicznie z myślami samobójczymi. A wiesz przez kogo przez tą jedną jedyną mamusie która kocha synusia a córka ma znaleźć faceta który będzie zabawiał mamusie.

Gość vsd
zrozum koles MATKE MA JEDNA powiniennes starac sie dla jej bezepieczenstwa zeby miala z nia jak najserdeczniejsze kontakty no chyba ze konkurujesz z jej matka i zazdroscisz jej wplywu na corkke wtedy nalzey cie kopnac w dupe bo rola matki i rola faceta to rzeczy ktore nie koliduja tylko sie uzupelniaja facet nie ma odgrywac roli matki. jesli odgrywa to cos nie gra

nawet jeśli matka nie ma racji, to jak dziewczyna nie potrafi się postawić, to nic to nie da. Musi miec swój rozum i wnioskować co jest najlepsze! Ale ty nie próbuj ich ze sobą kłócić, tylko powiedz, że np: \"wg ciebie to jest tak i tak, ale jak ty uważasz inaczej to masz do tego prawo\" Na siłę nic nie wskórasz, to przeciez matka! A niektórzy uważają, że co powie matka, to święte. Nawet jeśli sami się z tym nie zgadzają.

ech, no mimo czegoś takiego jak \"babska solidarnosć\" musze powiedzieć faktycznie ze niezły numer:/ Pewnie to nie bedzie pocieszenie, raczej na pewno ale ja bym tamtego olała na jej miejscu, może i jestem bezduszna, może to wesele nic nie znaczy ale dla mnie ważniejszy byłby mój facet i to żeby bylo nam dobrze. A generalnie gdybym nie odwołała tego wesela z tamtym mój facet pewnie od razu by sie pożegnał ze mną, bardziej lub mniej (stawiam że mniej) ładnie. Wredne to z jej strony, a jeśli tak jak piszesz odbył sie swego rodzaju casting to... jak dla mnie to dosć dziecinne szukać na siłe partnera na wesele, czy jakiegokolwiek partnera, ja na studniówke nie miałam kogo zabrać i poszłam sama i nic mi sie nie stało.Ona chyba nie jest zbyt dojrzała(?)

Gość wkuurrwiony na maxa
Ja też tego nie rozumiem co to znaczy zabawiać mamuśke ale ona tak do niej powiedziała, że mam mieć takiego który by ją zabawiał. Ta matka jest tak znerwicowana, że aż mi się słabo robi na samą myśl o niej. Z tego co mi opowiadała to wyrządzała jej dużą krzywde psychiczną. ad888888 takiej odpowiedzi oczekiwałem bo ja bym to samo zrobił i to wydaje mi się najsenswoniejsze, jest mi z tym kiepsko co ona robi. vsd nie wypowiadaj już się nie masz żadnej wiedzy o psychice człowieka słabiej się robi po twoich komentarzach. Chyba nie jesteś osobą o zbyt dużych osiągnięciach?

Gość do vsd
masz niedojrzałe poglądy na temat relacji z rodzicami. Rodzce skutecznie mogą zniszczyć życie swoim dzieciom. I powiem więcej, jak się dojrzewa do związku z drugim człowiekiem, to zwykle jest dyskomfort, bo rodzić nie chce puścić dziecka w samodzielne zycie. Dorosnij....

Jejku to chyba zaczynam cie rozumieć! Co0 to za kobieta, przecież ty nie masz być dla niej, tylko dla jej córki. No, chyba że ona uważa inaczej. Ja na twoim miejscu pogadałabym tak szczerze z dziewczyną. Powiedz jej, że cię to **** itd. Bez tego nie dojdziecie do porozumienia. A tak w ogóle z tym kastingiem to przesadziły. Nie mogła zdecydować, że idzie sama, potem między wami wszystko się ułożyło i jest git, idziesz z nią. A tak to wszystko skomplikowały! Tylko teraz ten koleś! To naprawdę nie jest dla niego komfortowa sytuacja.