Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuurrwiony na maxa

Kobieta wycięła mi numer

Polecane posty

Ech, ja sobie nawet nie wyobrażam jaka awantura by była gdybym ja odwaliła taki numer, to by był z pewnością definitywny koniec, i nie ważne jaką role w tym wszystkim odgrywałaby moja mama.

Gość mam mam
idź na ten ślub! Jako.... pan młody! :) :)

Gość vsd
ludzie a co tu maja do rzeczy moje osiagniecia? ja jestem niedojrzala? a facet tak prymitywny, ze chce sie odgrywac na kobiecie za to, ze pewnie sie obrazil i ona byla zmuszona szybko szukac kogos innego na wesele jest dojrzaly? jesli jej matka jest znerwicowana to szczegolnie trzeba nie zaostrzac sytuacji wybawca sie znalazl, ktory gdy nie ma pelni wladzy zmienia sie w psychopate

Gość wkuurrwiony na maxa
Wpakowała się nieciekawie, w sumie mi to wisi już niech idzie skoro uważa, że tak będzie najlepiej. Osłabia związek takim posunięciem, ale nie mogę ingerować w jej wybory niech uczy się samodzielności i konsekwencji . Kak to przetrawie ciężko powiedzieć, jaka ona będzie po tym weselu tym bardziej. Jej mama powiedziała, że potrzebny facet, który będzie zabawiał i ją na weselu. I tak nie lubie takich sched w domku zostane. Może poszukać innej kobiety i skończyć ten związek.

Gość vsd
jestes psychopata dziewczyna powinna spieprzac co sil w nogach

Gość wkuurrwiony na maxa
vsd jak ty mnie osłabiasz. Sądzisz po jakiś swoich patologicznych doświadczeniach. Wyobraź sobie, że są na tym świecie jeszcze normalni, nieobrażający się faceci. W kółko mi powtarzała że musi się zastanowić czy warto być ze mną a później przyznała, że to za sprawą mamy trwało to 3 tygodnie. Nie było dla mnie bynajmniej przyjemne.

Gość vsd
normalny facet wchodzi na forum i obgaduje swoja dziewczyne i jej matke? norme definiujemy inaczej

Gość wkuurrwiony na maxa
sama jesteś psychopatką. Często tak jest że jak używamy jakiegoś słowa namiętnie, w twoim przypadku "psychopata" to najlepiej odnosi się ono do nas. Psychopatia, osobowość dyssocjalna, osobowość antyspołeczna to zaburzenie struktury osobowości o charakterze trwałym, dotyczące 2 – 3% każdej populacji. Zaburzenie to wiąże się z obecnością trzech deficytów psychicznych: lęku, uczenia się i relacji interpersonalnych. Odnajdujesz się w tym? To chyba tajemnica poliszynela;)

Gość zazzz
Stary nie chce cie martwic ale jej matka jest tym czym twa luba bedzie za 20-30 lat.Chocby sie nie wiem jak zapierala, ze nie znosi mamusi, nie rozumie jej, jest zupelnie inna niz ona, to po latach i tak bedzie taka sama.W takim ukladzie lepiej daj sobie siana bo po latach obudzisz sie z reka w nocniku. Jezeli chcesz zaryzykowac to postaw sprawe twardo albo idzie z toba, albo z innym ale wtedy finito. To tylko moje rady, a zycie twoje wiec zrob co uwazasz za sluszne bo to ty poniesiesz konsekwencje.

Gość wkuurrwiony na maxa
Jest to forum anonimowe, po coś powstało prawda? Myśle że po to dokładnie by uzyskać różne spojrzenia na swoje problemy i uzyskać różne opinie na ten temat.

a ja myśle że nikt tu nie jest psychopatą. po prostu twoja dziewczyna wkurr... zrobiła coś(a raczej ma zamiar zrobić) co ci totalnie nie odpowiada i nie tolerujesz tego i zupelnie ci sie nie dziwie. potrafie postawic sie w twojej sytuacji i jakby moj facet cos takiego zrobil to tez bym sie na maxa wkurrrrwiła. zastanów sie czy ten związek ma sens. mysle ze jesli rodzice za bardzo ingeruja w zwiazki swoich dzieci to nigdy sie to dobrze nie skonczy

Gość vsd
chlopcze chcesz opinii to ja masz tylko nie przyjmujesz pewnych rzeczy do wiadomosci prawd ktore ci tu pisze nie uniewazni przypisywanie mi braku osiagniec, patologicznych relacji z ludzmi czy psychopatii to cie tylko bardziej osmiesza jezeli to, ze nie idziesz na jeden slub tak cie dotyka, to kruche sa podstawy i twojego zwiazku ale przede wszytskim twojego samopoczucia

Gość wkuurrwiony na maxa
Nikt by się nie chciał znaleźć w takiej sytuacji bo to zwyczajnie jest przykre. Ale cóż do przodu trzeba iść i nie myśleć o tym bo i po co jest tyle ważniejszych spraw na głowie:) dzięki wszystkim za wypowiedzi. Szansa na wygadanie się dużo daje i to wkurzenie schodzi po części z człowieka:)

Gość do vsd
dziewczyna jest uzalezniona od swojej matki. A to nie jest normalne. To autor topiku powinien spieprzać od toksycznych układów w rodzinie. Ciekawe, matka jest znerwicowana, ale zajęła sie szukaniem chłoptasia dla córki. No cos mi tu nie gra. A córeczka się zgodziła. Uciekaj chłopie....

Gość wkuurrwiony na maxa
A czy ja napisalem, że mnie to jakoś bardzo dotyka? Prawda jest taka, że po częsci ciesze się, że nie będę się musiał tam męczyć, ale z drugiej strony jeśli moja kobieta szuka partnera na wesele mimo, że ja jestem dyspozycyjny to chyba mam prawo poczuć się nieco dziwnie? To kim ja jestem jakimś ścierwem cżłowiekiem drugiej kategorii? Sama się znajdź w takiej sytuacji idiotko zobaczysz czy też tak miło ci się będzi pisało jak twój facet będzie się umawiał za twoimi plecami z innymi kobietami na jedno piwko, jedną randke, jedno wesele...

\" Może poszukać innej kobiety i skończyć ten związek.\" Mi się wydaje, że jesteście siebie warci... Ona niepewna swoich uczuć, mści się (albo nie wiem z jakiego powodu takie coś odwala) szukając na siłę faceta na wesele i nie zmienia zdania po \"pogodzeniu\"? Losie... A Ty? Takie tekst? Inne kobiety poszukać?

Gość do vsd
mieszkasz z rodzicami? Ile masz lat? Szczerze...

Gość vsd
oczywiscie to tez jest prawda z pewnoscie relacje w tej rodzinie sa toksyczne ale facetowi one odpowiadaly dopoki dzieki nim mogla grac jedynego dobroczynce przeszkadza mu, ze relacje sie poprawily a tak dbal o swoja znerwicowana dziewczyne rybke codziennie przynosic i grac dobroczynce kazdy potrafi ale trzeba miec klase by nauczyc obslugi wedki

no ale jeśli nie toleruje tego, czuje sie źle to czemu coś ciągnąć na siłe? jeśli sprawa sie nie polepszy, a wydaje sie ze nie, a nawet jesli to zapewne szybko wyjdzie jakas inna to po sie męczyć w takim toksycznym zwiazku on-ona-jej mama. to bez sensu.

Gość do vsd
nie. przeszkadza mu, ze jego dziewczyna idzie z innym na wesele. i dziwiłabym sie, gdyby było inaczej.

Gość wkuurrwiony na maxa
No a co innego twoim zdaniem robiłem? Ja żadnego dobroczyńcy nie odgrywałem podszedłem z zaangażowaniem i z sercem do mamusi. Ale ta stara rura od najmłodszych lat próbowała ją wrobić. W wieku 18 lat wysłała ją na wycieczke kilkudniową ze swoim kumplem grubym tłuściochem prawie dwa rayz od niej starszym.

Gość vsd
dla mnie anonimowosc jest istotna tak samo jak nie zamierzam tu podawac danych dotyczcych moich osiagniec tak i nie podam swego wieku uwierz mi na slowo, ze do tych danych nie moglbys/moglabys sie doczepic moje opinie nie sa sterowane biografia wyglaszam prawdy ogolne najczesciej relacja corki z matka jest patologiczna bo to trudna relacja ale tez bardzo trwala paradoksalnie im bardziej patologiczna tym bardziej trwala pisalam to w dobrej wierze nie zamierzam tu udowadniac swoich racji zycie autorowi juz udowdnilo i jeszcze udowodni

Gość wkuurrwiony na maxa
Dobrze skończmy temat bo vsd już się wypowiedziała i znane są wszem i wobec uniwersalne, życiowe prawdy;)

Gość vsd
czlowieku opanuj sie nie podawaj tu info dotyczacych czyjegos zycia zrozum ta relacja jest trwala i nic nie poradzisz ja nie pisze ze nie jest patologiczna pisze tylko, ze ta pataologia ci pasowala i ze ona czyni te relacje tak trwala olej ten slub moze facet, ktory idzie z twoja dziewczyna akurat ma ciezki czas i to mu troche pomoze? dlaczego postrzegasz go jako konkurenta pomimo, iz nim nie jest? dlaczego rozwazasz odgrywanie sie na osobie, o ktorej sam piszesz, ze zostala skrzywdzona i zniszczona psychicznie? to swiadczy ze jestes psychopata i rola jej skrzywdzenia ci pasowala i ostatnia rzecz- jezlei uwazasz, ze matka nia manipuluje, to nie mozesz rownoczesnie miec do niej pretensji i sie odgrywac czlowiek manipulowany jest krzwydzonym a nie krzywdzacym

Gość vsd
prawdy ogolne=mechanizmy psychologiczne zbadane przez innych i opisane w literaturze relacje patologiczne sa trwale, relacja corka-matka prawie zawsze toksyczna

Gość do vsd
e juz przesadzasz z tym psychopatą...ty sie opanuj. facet jest zwyczajnie zazdrosny i ma do tego prawo. rozważa rewanż bo to normalna reakcja każdego zranionego człowieka. Normalnie ręce opadają...

Gość do vsd
sory, ale sie pytanie nasuwa, czy tego w ksiązkach nie pisali...