Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4567899

a moj facet idzie na wesele z inna

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec
wlasnie masz nie udawac!!!!!!!!! cale zycie bedziesz udawala, ze cos ci nie pasuje tylko dlatego, zeby komus sie przypodobac? jeszcze powiedz, ze jakby on poszedl sam to potym bys z nim byla dalej? najgorszy blad popelniasz. powinnas byc z nim szczera a przede wszytskim ze soba. Tak- napisz mu sms-a, ze jest ci przykro, ze on nie idzie z toba na to wesele i myslalas, ze inwestujesz uczucia w powazny zwiazek a nie w takie pitu pitu.

Gość 4567899
mam mu napisac takiego esemesa jak on jest teraz w drodze?

Gość zdaniem.faceta
'autorko' - na ślub można pójść bez zaproszenia i zrób to :)

Gość fghfd
ale z drugiej strony jakby mu powiedziała i on by się zgodził żeby z nim poszła to to takie wymuszone by było...a to powinni wyjść z jego inicjatywy...

Gość 4567899
wiesz co facet? pomysl sobie ze ide na ten slub i widze cala rodzine, on jest swiadkiem, obok niego swiadkowa skladam zyczenia i wszyscy leca na imprezke a ja wracam do domu po mszy a on sobie lecvi ze swiadkowa pobawic sie plus cala rodzinka a dziewczyna z ktora jest i niby mu na niej zalezy, wraca do domu

Gość a co myślisz
że po takim esemesie popelni samobujstwo ??? najwyżej popsujesz mu humor, ale on sie tym nie przejmowal jak ci oznajmil że zostajesz sama w domu kiedy on bedzie sie bawil z inną

Gość 4567899
on nie oznajmil mi tego w taki sposb ze idzie sobie sam i bedzie sie bawil z inna tylko oznajmijl, ze jest swiadkiem i idzie na wesele brata

Gość a co myślisz
samobójstwo upsssss :)

Gość 4567899
dobrze napisze mu esa poza ta sprawa, uklada sie idealnie

Gość nie wiem co myslec
jakie wymuszone? moze facet nie wie poprostu co ma zrobic i tyle, czy ty jestes jego pierwsza dziewczyna? Jak bedzie dzwonil albo pisal to mu to powiedz albo odpisz. Napewno jak bedziecie rozmawiac to wyczuje u ciebie smutek i wtedy powinnas byc szczera i mu to powiedziec. a to co on z tym zrobi to juz bedzie kruczek dla ciebie czy facet jest warty poswiecenia czy nie. proste. ja jestem facetem, ale w zyciu bym tego tak nie zostawil. No..........chyba,zeby mi zalezalo badrziej na tym,zeby isc samemu jak z jakas baba. wkoncu wesele to fajna okazja do zabawy z roznymi laskami. troche alk i sama prosza o taniec :) a dla mnie niesmialego faceta to jak znalazl :)

Gość fghfd
to spytaj mu się ''a z kim idziesz na to wesele''...może on chce iść z tobą i jest to dla niego tak jasne że ci tego nie mówił...

Gość a co myślisz
no rozumiem jak mówisz ide do restauracji to przecież nie po to żeby sopać no nie ??? wiec jak ci powiedzial że idzie na wesele brata to chyba nie po to żeby samotnie cale wesele przesiedzieć rozwinelam o rzeczy oczywiste to co ci powiedzial

Gość 4567899
to wedlug was panow mam mu powiedziec co naprawde czuje?w jakiej formie mam to ujac? co napisac?

Gość nie wiem co myslec
bardzo idealnie :(

Gość nie wiem co myslec
kiedy ostatnio rozmawialiscie o tym weselu? kiedy on ci powiedzial, ze idzie na to wesele? a moze on czekal na to,zebys powiedziala, ze chcesz isc z nim?

Gość 4567899
dobrze napisze mu esa, moze ktos jest chetny aby dotrwac ze mna do konca?

Gość fghfd
jak chcesz to mogę z tobą o tym rozmawiać :)

Gość a co myślisz
no darujcie !!! to nie ona ma mu powiedzieć że chce z nim iść tylko odwrotnie, wesele jest przecież u niego w rodzinie

Gość 4567899
nawet ostatnio bylam z nim i z bratem na spacerze, nie mogl brat cos powiedziec abym wpadla? chyba wie ze jestesmy para powiedzialam mojemu facetowi ze troszke obawiam sie o ten slub a on palnal ze moze pogadac z bratem moze pogadac? poczulam sie glupio

Gość zdaniem.faceta
Chyba wszyscy tu powariowali , przecież świadkowa była zaplanowana zapewne od pół roku i już się przygotowała, że z bratem pana młodego złożą podpisy , natomiast z tego co czytam to wnioskuję, że 'autorka' normalnie wpycha się na to wesele i ma pretensje, że nie została zaproszona , poczuła się odrzucona a jest w związku z 'przyjacielem' aż trzy tygodnie, no wybaczcie ale dla mnie to jest śmieszne , żebyś była 'autorko' chociaż narzeczoną lub przyjaciółką rodziny to rozumiem ale po trzech tygodniach dziwnego związku wpychać się na wesele i mieć pretensję , żenada .

Gość nie wiem co myslec
a moze facet sie wstydzi? ja jestem niesmialy i wiem co to znaczy.

Gość 4567899
co byscie napisali?

Gość 4567899
ok to moze piojde na slub , zloze zyczenia i wroce do domu niczego sobie? przykleje sobie sztuczny usmiech i bedzie ok wpycham sie na wesele? nie, nie wpycham sie..

Gość 4567899
teraz to ja mam metlik w glowie , totalny

Gość nie wiem co myslec
zenada jest nie autorka ale jej facet! 3 tygodnie to jest 21 dni! przez ten czas mozna sie juz zakochac, a zreszta oni sie juz znaja troche dluzej. a co swiadkowa ma do swiadka? co to za plany, ze ona sobie zaplanowala. ludzie- swiadek jest tylko po to by razem podpisy zlozyc, pomoc przy weselu i to wszystko. nawet nie ma obowiazku z nia tanczyc. ale za to ma obowiazek isc na to wesele z kobieta, ktora jest w zwiazku.

Gość a co myślisz
a od kiedy to skladanie podpisów robi z ludzi pare ???? bylam świadkową na kilku ślubach ale do glowy by mi nie przyszlo że musze sie bawić z tą osobą, powariwaliście czy jak???

Gość fghfd
ale tu nie chodzi o to że mają świadkową też zmienić....wiadomo że w kościele będzie z tą świadkową...stał za młodymi..składał podpis..no ale na weselu już nie musi się ''zajmować'' świadkową...przecież ma dziewczynę z którą mógłby iść..

Gość 4567899
no to jak w koncu powinno byc?:(:(:(

Gość fghfd
powinien iść z tobą...

Gość nie wiem co myslec
autorko- powiedz mu zartem,ze kupilas juz sobie kreacje na wesele. jak sie ciebie zapyta, to powiedz, no na wesele twojego brata- mialam nadzieje, ze idziemy razem? zobaczysz jak zareaguje, bedziesz miala swiadectwo jego uczucia do ciebie. jak sie wymiga to powiedz, ze zartowalas i pozegnaj pana. a jak wezmie to powaznie to tez powiedz, ze zartowalas i chcialas tylko zobaczyc jak zareaguje :)