Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautifullmind19890404

ciaza??

Polecane posty

Biore tabletki Diane od 6 miesiecy, od 2 wspolzyje ze swoim facetem... no i nie mam okresu ;/ juz 2 dni opoznienia... czy to znaczy ze moge byc w ciazyy??????????? pomocy?!!!!!!!!!!!!!

Gość kiedy to do was dotrze
że podczax brania tabletek anty nie ma czegoś takiego jak MIESIĄCZKA????????????

jest okres ale powinien wystapic po 28 dniach w regularnym cyklu a jest juz 30 dzien i miesiaczki brak;/

nie,nie ma takiej mozliwosci.nie martw sie.czasem nawet w ciagu tych 7 dni przerwy mozesz wogole nie dostac okresu.na 99% nie jestes,aczkolwiek cuda sie zdarzaja;)

W regularnym NATURALNYM cyklu okres powinien nadejść do max 10 dni w stosunku odo najkrótszego z ostatnich 12-tu miesięcy. I nie musi to być 28 dni, może być 35 albo 38 dni, każdy jest indywidualny.Poza tym warto wiedzieć, że spóźnienie dotyczy więcej niż 10-ciu dni a nie 1-nego dnia (w cyklu naturalnym).Jak bierzesz tabletki to:- nie ma tu takiego pojęcia jak spóźnienie (krwawienie wystąpić powinno w przerwie, nie ważne którego dnia)- nie ma czegoś takiego jak \"okres powinien\" - bo raz, że nie ma okresu tylko krwawienie z odstawienia, a dwa: punkt wyżej

Gość tomaszekkkkkk
moge cie pocieszyc, moja panna brala tabletki yasmin przes 6 miechów teraz jest w 8 tyg bedizemy mieli dzidziusia ginekolog mowi ze to cud tez tak uwazam czemak na zdorwe dzieciatko - synka.

kupilam test ciazowy i pisze ze mozna go zrobic juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl mi negatywny.okres powinnam dostac dopiero za 2 tygodnie to czy istnieje taka mozliwosc ze jestem w ciazy a zly test kupilam?bo chyba powinnam kupic test ktory wykrywa ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu(niby)

do tej pory okres pojawial sie po 28 dniach i nie bylo zadnego opoznienia... a moze to tylko stres wplynal na to ze tak jest?