Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kashtan

jaką osobę publiczną cenicie i za co?

Polecane posty

Gość kashtan

może być polityk :D

Gość guta
lubie słuchać Korwina Mikke

Gość jkm to faszysta

Gość rusałkaaaa.pl
na pewno żadnego z polityków

Gość Monike Sewioło

Gość guta
masz rację - nerwowy ten Mikke,ale dobrze sie Go czyta np. w Angorze...

pytasz o osobe publiczna, mysle ze Anna Dymna, madra i dobra kobieta, politykow nie cenie bo nie ma za co

Anna DYMNA .. no jeszcze jak nomen omen robiła to charytatywnie.. to nie mam słów uznania. A trochę generalizując i zaznaczając że są wyjątki, nie za bardzo sobie cenię takie osoby. W końcu nie robią tego co robią wyłącznie z potrzeby filantropii.

Gość guta
dodam że kiedy tak wsłuchuje się w ten aksamitny a jednocześnie jakże stanowczy tembr jego głosu skrycie marze o tym by niczym wygłodniała lwica doskoczyć jednym susem do jego krocza po to tylko by siorbnąć mu pytonga aż po same bile rozkosznie przy tym mlaskając:classic_cool:

Gość guta
nie podszywaj sie pod "guta"- Korwin dla mnie jest aseksualny!!

Uwielbiam wręcz pasjami jak ktoś walnie nazwiskiem jak jakimiś tajemnym hasłem. Osoba tak zazwyczaj ma nadzieję takim posunięciem zastrzelić wszystkich. I onieśmielić. Ja natomiast zapytam się gdzie uzasadnienie ? I ponieważ go nie było spróbuje pomóc autorce owej bardzo enigmatycznej wypowiedzi pytaniami dodatkowymi. O kogo chodzi ? O_O 1. Władysław Bartoszewski - były minister spraw zagranicznych ? 2. Konrad Bartoszewski - dowódca oddziału partyzanckiego działającego podczas II wojny światowej 3.Karol Bartoszewski - notariusz, burmistrz Jarosławia, poseł Odpowiedzi, które na pewno niesłusznie mi się nasuwają to 1. Były minister.. liczysz na to że teraz wreszcie będzie miał dla cibie czas. 2.Uwielbiasz partyzantów, i ich wrodzone działania znienacka i zupełnie niespodziewane. 3. Jesteś z Jarosławia i organoleptycznie doznałaś jego dobroci. :)

Gość bartoszewski to kupczyk
ktory bazuje na wyrobioej w niewiadomy sposob opinii :O stary schizofrenik, czas do piachu a nie sie wymundrzać publicznie 💤

gratuluje znajomoście obsługi wikipedii i umiejętności kopiowaniu tekstu... chodziło o władysława, bo to chyba 1 myśl jaka nasuwa się po przeczytaniu \"tajemnego\" hasła... trochę szkoda, że masz ludzi na kafeterii za idiotów i sugerujesz, ze coś takiego może ich onieśmielic (sic!) a uzasadnienie, prosze bardzo! bo jego wypowiedzi są celne, proste a jednocześnie z polotem i elokwencją, bo nam załatwił nicee, bo przeżył obóz i jest fajny z niego dziadek! :P

Droga adwersarko proponuję jednak lepiej opanować sztukę nadinterpretacji. Lub nabycia (przyznam że dość specyficznego)pewnego poczucia humoru. Dziękuje ci jednak (z niemałym podziwem) za uzasadnienie wyrażonej wcześniej opinii.

Gość kwach powiedzial ze bart
nam zalatwil nicee i glupie dziecko uwierzylo 😭

nie słucham kwacha, a ty chyba prowadzisz notesik z jego wypowiedziami... a poza tym to topik o tym kogo się ceni, nie rozumiem dlaczego wskazujecie paluchami \"ty cienisz, nie tego co trzeba, ty! też głupiego cenisz, a ty to już wogole się nie odzywaj, bo twój wybraniec jest porażkoway\" ludzie! troche luzu... a po twojej wypowiedzi M to się uśmiałam jak nigdy huhuhu takiego kalibru poczucie humoru masz...

Użycie słowa wskazujecie w zdaniu kierowanym do mnie uznam po prostu za objaw jakieś psychozy. :( Przepraszam nie wiedziałem że mam do czynienia z taką osobą. A na domiar złego zapomniałem że to OKRES przedwyborczy.

oj boroku to jeszcze nie zauważyłeś, że na tym topiku napisał ktoś inny niż ty? a to z OKRESEM to kolejny żart? no weź mnie tak nie rozśmieszaj, bo nie zasne... hu hu hu Ty M coco jambo i do przodu, bo jakiś znerwicowany jesteś... :D

Gość ofkoz jak ktos juz wspomnial
Bartoszewski, Kwasniewski, Pitera, Jaruga-Nowacka, i jeszcze troche by sie znalazlo;) ale juz mi sie nie chce wypisywac, ani uzasadniac-tu akurat moim zdaniem nie trzeba tego madrym ludziom tlumaczyc;)