Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 58. dc i brak miesiączki

58. dc i brak miesiączki

Polecane posty

Mam problem. Nie mam okresu od 58 dni. USG po 40. dniu cyklu nie wykazało ciąży, test wyszedł negatywny. Brałam proverę i nadal czekam. Co się dzieje? Leczyłam się na chore korzonki, często marzłam w pracy, ale to już chyba najwyższy czas na uregulowanie się cyklu?? Proszę o rady. Dodam, że zabezpieczaliśmy się prezerwatywami i podobno żadna nie pękła. Mimo wszystko naprawdę boję się, że mogę być w ciąży:(

Gość gruuchaaa
jeśli usg nie wykazało ciąży to czego si ę boisz?? spokojnie...masz pewnie aburzenia hormonalne i to co napewno musisz zrobić to iść do lekarza, powiedzieć co i jak...wiele kobiet ma problemy z hormonami, lekarz będzie wiedział co robić.

Byłam u lekarza. Stwierdził, że moje PCOS zostało zaleczone i nie muszę nic z tym robić. USG podobno może jeszcze nie wykryć tak wcześnie zarodka. Boję się, bo nie pamiętam, żeby mi się takie zahwiania robiły oprócz czasu, gdy zaczęło się z POCOS. Lekarz jednak twierdzi, że mam małe cysty i wszystko juz w porządku. Bądź tu mądry, człowieku. Dzięki grucha:)