Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

original doll

zmarnowałam życie-nie zaszłam w ciążę w wieku 16 lat, nie...

Polecane posty

... zaimprezowałam się na śmierć, nie ganiałam z chuliganami. Mam 19 lat i nagle okazuje się, że to już bardzo dużo, bo jestem stara. Tęsknię za czasami, kiedy byłam głupią małolatą. Jestem za młoda, by mnie traktowano poważnie w świecie, a za stara, by zaszaleć. Takie mam odczucie. Piszę z przyczyny chwilowo zachwianej stabilizacji emocjonalnej. Ktoś też czuje się stary? Psychicznie

Gość
ja jestem stara psychicznie ale i ciałem niemłoda - 25 lat :)

Gość ombeline
ja tez mam 19 lat i dołek emocjonalny ale mam nadzieje ze to chwilowe tylko

Gość Jadwiga z Torunia
łe tam ja mam przeszło "kopę " i potrafie jeszce zaszaleć z krysia i stachem :-)

wydaje mi się, że najwięcej uwagi przykłada się do małolat. bo wchodzą w dorosłe życie, szaleją, buntują się. ale potem osiąga się pewien wiek, w którym przestają się liczyć, bo zaczynają buntować się inni. my już odchodzimy na bok, jesteśmy dorośli, poradzimy sobie przecież

Gość
ja się czuję jak ten dziadek z reklamy coca-coli ;) czasami

Gość
niestety sama tego nie wymyśliłam :) jestem mało twórcza

Pewnie jestes samotna skoro popadasz w takie skrajnosci:o gdybys miała fajnego chłopaka, znajomych i zainteresowania to cieszyłabys sie z rzeczy typu ze nie bylas taka głupia zeby zajsc w ciaze w wieku 16lat

Gość
ja mam 20 lat i wcale nie czuje sie staro:P przed tobą najlepszy okres w życiu... zaczną sie studia i balowanie:P

Gość
:classic_cool: a co tam w wieku 16 lat :( ja mam 25 i nie zaszłam

Gość kassandra .
ja tez tak mialam- majac 16 lat myslalam o emeryturze- jak to bedzie fajnie miec tyle wolnego czasu jak mialam 25 lat- myslalam- jakie dlugie to zycie- jeszcze tyle przede mna a ja juz sie nazylam, wystarczy mi moze my stare dusze jestesmy?

Gość fionaa21
imprezowanie na studiach..hmm, jestem na 3 roku, a nie bylam z ludzmi z roku na zadnej imprezie, ba nawet chyba na piwie nie bylismy!! studia sa beznadziejne:O liceum,to bylo szalenstwo, imprezy,faceci, pierwsze milosci, ciagle wagary.. a teraz..ludzie ns studiach beznadziejny, tacy nijacy, bez charakteru:O dobrze, ze mam przyjaciol z lo, ale to juz nie to samo co kiedys:( czuje sie stara:O