Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriana lima

Żonaty proponuje mi romans...

Polecane posty

Gość adriana lima

Spotykałam się z nim kiedyś, ale żona nas nakryła... znam go od pięciu lat. Teraz on znowu chce się ze mną spotykać. Ma sporo wymagań... chyba nigdzie nie będziemy chodzić, tylko siedzieć u mnie w domu... zgodzić się? Sama już nie wiem... Zrobiłam się religijna i chyba będę miała wyrzuty sumienia... Podoba mi się bardzo, no ale co z tego? co robić? a jeśli odmówić, to w jaki sposób? co mu napisać?

Gość powiedz mu
żeby się poszedł jebać

Gość powiedz wyp......aj i już

Gość powiedz mu
chyba wszyscy tu mają podobne zdanie, więc już wiesz ;)

Żeby poszukał sobie innej chętnej, bo nie masz ochoty być \"fast foodem\" :O Kobieto, czy ty się urodziłaś bez poczucia własnej wartości, czy je zgubiłaś gdzieś po drodze? :O

Ja myślę, że powinnaś mu powiedzieć, że taki układ Cie nie interesuje. Niech porozmawia z zoną i powie jej dlaczego nie ma go w domu, co odstrasza go od domu, albo czego tam nie ma :)

Nad czym się jeszcze zastanawiasz!! chyba nie chcesz rozbić komuś rodziny. przypomnij mu że ma żone jak będzie ći jeszcze proponował spotkanie.

Gość adriana lima
Jeśli chodzi o poczucie własnej wartości, to mam niskie... bardzo... nie wiem czemu, jestem atrakcyjna, wykształcona... rzeczywiście nie chcę być fast foodem... Macie rację. Dzięki :) nie będę wulgarna, ale mu odmówię.

Gość ada dla wlasnego dobra
poszukaj czy tez poczekaj na milosc. po co masz marnowac sobie zycie czekajac na jakiegos palatna.

Skoro jesteś ładna, fajna i wykształcona to tym bardziej nie masz potrzeby, żeby zawracać sobie głowę takimi bezwartościwymi układami. Może i ci się podoba, ale na 100% jest lub będzie jeszcze wielu mężczyzn którzy będą ci się podobać, a przede wszystkim będą mogli ci zaoferować o wiele więcej niż ten gość. To kwestia czasu, kiedy kogoś poznasz...

Gość fan nad fany
a co wy chcecie od zonatych ? gdyby nie my,wasze myszki by pajeczyna pozarastały :-p

No jak to? Związek bez zobowiązań, bez rozwoju w przyszłości, oparty na ograniczenach... Ślub, dzieci, wspólne mieszkanie, wspólne spędzanie czasu poza domem, swoboda, bycie \"tą jedyną, najważniejszą\" - tego jej nie zaoferuje.

Gość konstanz
A gdyby twój przyszły mąż znalazł sobie kochanke to jakbyś sie czuła? Spróbuj się postawic na miejscu jego żony- co byś myślała o takiej jak ty? Chcesz rozbic małżeństwo? I co z tego,że ci się podoba! Czy on jeden na świecie! On jest żonaty i powinnaś o nim zapomniec. Jeśli jednak chcesz byc jego maskotką na godziny to życze ci by twój przyszły mąż odpłacił ci tym samym! Żonaci są nietykalni! Zapamiętaj to sobie! Nie mówie to w imieniu mężatek bo jestem panną,w dodatku samotaną ale wiem co przystoi a co nie.

Gość ooIga
każ mu przynieść pisemną zgodę żony.... i powiedz, że żona do tego ma ci telefonicznie potwierdzić, że nie ma nic przeciwko :P

Gość exlibris xxs
dla niego to wygodna sytuacja-spotkania u Ciebie w domu,daj spokoj..jeszcze sie zakochasz i bedziesz cierpiec,a on bedzie zadowolony ze upiecze 2 pieczenie na 1 ogniu ,odpusc go

Gość konstanz
Musisz miec jakies kompleksy lub niskie poczucie własnej wartości skoro nie przeszkadza ci taki układ. A ten facet może i jest przystojny jak piszesz ale dla mnie gówno wart.