Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hinterusss

Do facetów

Polecane posty

Gość Hinterusss

Zawsze intrygowało mnie jedno pytanie. Jak to jest mieć siostrę - extra laskę. No własnie, jak ładnie się ubierze, w krótka mini, duży dekolt, ladnie umaluje ...... Czy mozna tak obojetnie obok tego przejsc...... ( nie chodzi mi o jakis fizyczny kontakt ) a jak to jest kiedy akurat w w.w. sytuacji ma sie wielka ochote na sex ? czy macie erekcje ?

Gość eeeeeeeee
dziecko do szkoły !!! marsz :D:D:D:D

Gość Hinterusss
akurat szkołe juz skonczylem ale to nie wazne. Prosze o merytoryczne i powazne odpowiedzi. Thx

Gość Hinterusss
piszcie, piszcie,piszcie.......

Gość Hinterusss
kurcze nikt nie ma siostry czy co...............

Gość Miś uszatek
Ja mam siostrę laskę, ale dla mnie czy duży dekolt i mini nie równa się atrakcyjna kobieta.I jak sobie za dużo wypiję, to nawet myślę czasem o tym jak by to było razem, chemia wówczas działa.

Gość Miś uszatek
Proszę się nie podszywać, ja jestem kobietą

Gość Hinterusss
no to moze sie siostry sie wypowiedza ktore maja braci. Jak traktują Was bracia jak sie ladnie ubierzecie ?

Gość ja mam brata
za ktorym lata pelno dziewczyn, moim zdaniem jest przystojny ale nigdy nie myslalam zeby cos z nim.... blee jak mozna tak o rodzinie wogole. Dumna jestem ze mam przystojnego brata, jak kolezanki mnie o niego pytaja itp ale nic wiecej. Mysle ze to juz tak jest nikt normalny nie czuje chemii do brata, siostry, rodzicow... Tak samo jak o kolezance moge powiedziec ze jest ladna fajnie sie ubiera, ale to nie znaczy ze jestem les i cos do niej czuje