Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pay pal problem

Paypal.com problem, pomocy

Polecane posty

Gość pay pal problem

Mam oczekującą wpłatę, nie wiem jak wypłacić, wczoraj załozyłam konto w paypal.com nie mam konta/karty bankowej, wiec te pola zostawiłam puste, chciałam wpisać rachunek bankowy taty, ale rzecz jasna musze wpisac inne dane niż moje, a tam pole nazwisko jest nieaktywne (bo już wpisane moje- R*******a a powinno być R********i nad polem do wypełnienia jest napisane, że dane musza byc identyczne tak jak na wyciągu bankowym i co zrobić? nie znam sie. moze ta jedna literka nie ma znaczenia?

Gość pay pal problem
plssss

Gość pay pal problem
pppppppppp

Gość paypal probem
uuuup

Gość paypal probem
vvvvvvvvvvvvvv

próbowałam założyć konto na eBuyu.. poprosiłam też kilku znajomych - NIKOMU nie zaakceptował system payPal karty (kredytowej visa, bo akurat wszyscy takie mieli) dla mnie ten system to kompletna porażka. spełniasz WSZYSTKIE ich wymagania wyszczególnione w opisie po czym odrzuca ci kartę :o tego rachunku też ci nie przyjmie (zapewne) więc lepiej zlikwiduj konto i załóż ojcu - z jego danymi (system paypal odrzuci czyjeś dane osobowe i inne bankowe) dla mnie to czarna magia:o

Gość paypal problem
dzieki wielkie, ale jak mi juz wplata przyszla na dany adres email? to juz chyba ni emoge skasowac. kurde:/

witam mam konto na paypal-u. Dostałam tam pieniądze, ale nie wiem jak wpłacić je na moje konto bankowe. Z paypal na bank? wie ktoś jak to się robi?

witam mam konto na paypal-u. Dostałam tam pieniądze, ale nie wiem jak wpłacić je na moje konto bankowe. Z paypal na bank? wie ktoś jak to się robi?

mialam ten sam problem musisz zrobic przelew do swojego banku to trwa ok 3 dni. Ja sobie otorzylam karte to nie jest kredytowa tylko debetowa pieniadze sa tam od razu, nie musisz nic robic. Jezeli chcesz z konta Papal przelac to clicknij na "Wihdraw" and then click on transfer to "Bank Account" wypelnij numerami swojego konta bankowego, pojawi sie tam za 3 dni.