Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniaBajer

Microgynon 21 czy Yasmin?

Polecane posty

Gość MoniaBajer

Chcialabym poznac Wasze zdanie na temat tego ktore tabletki (Microgynon 21 lub yasmin) wybralybyscie Wy i dlaczego. Jesli bierzecie ktores z tych tabletek, to prosze napiszcie mi jak sie po nich czujecie, czy wplywaja na Wasze samopoczucie i cialo zle czy dobrze... Z gory dziekuje :) MoniaBajer

kiedyś tam brałam micro, dla mnie porażka, spuchłam jak balonik, piersi tak bolały, że nawet stanik był udręką, cera paskudna itd ale o wyborze odpowiednich tabletek decyduje lekarz a nie osoby na forum. nie sugeruj sie tą opinią, bo np moja siostra od 2,5 roku go bierze i bardzo sobie chwali, więc...

Gość ulkakk
brałam yasmin, \"spuchly\" mi piersi (dla mnie to problem bo normalnie mam C/D) i włosy wypadały garściami, miałam też kurcze łydek.

A na mnie Yasmin działa super :) Nie mam żadnych dolegliwości. Ale tak jak koleżanka wyżej napisała, każda dziewczyna inaczej reaguje na tabletki. :)

Gość microgynon 21 yo
PORAZKA brałam je poł roku i własnie rezygnuje zmieniłam je z jasimnu które tesz bralam około pol roku tylko ze wzgledu na dosc wyspoka cene jasmin :) Ogolnie szkoda zycie na tabletki te ciagłe bole piersi suchosc pochwy libido równe zero ;/ albo jeszcze mniej ! mam nadzieje ze po odstawieniu tabletek bede nadal cieszyc sie seksem i jezeli bedzie cos bolało to tylko 5 dni miesiaczki :)