Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoineaa

czy jest szansa na dzieczynke??

Polecane posty

Gość karoineaa

witajcie dziewczyny!! jestem w 3 miesiacu ciazy i w zwiazku z tym mam takie pytanko, jezeli kochałam sie z moim mezem w 7 i 11 dniu cyklu to czy mam szanse na dziewczynke???bo to mje wielkie marzenie by miec coreczke!!a slyszalam ze jest szansa na dziewczynke jak sie kocha przed owulacja:)

Gość co to za głupoty pleciesz

Gość Dozałączona
Wiesz....płeć zalezy od plemnika a nie od tego czy bylas w okreslonym dniu owulacji.

Gość coffe break
to wszystko jedna wielka bzdura tez chcialam miec dziewczynke a urodzily sie blizniaki, chlopcy :)

Gość zgadzam sie tak tak
z natka TO NIE JEST WAŻNE\111zdrówko najwazniejsze!!!

Gość moja siostra
w ten sposób sobie kalkulowała : pierwsze dziecko - chłopiec - urodził się chłopiec przy drugi tez zastosowała tę "metodę" i ma drugiego syna, chociaz chciała córeczkę. Ja kochałam sie po owulacji i ma córkę. O kant stołu z takimi metodami.

Gość zgadzam sie tak tak
byle nie urodzila sie chora dziewczynka wiadomo jak dzisiaj cięzko o zdrowe do konca dzieci!!!i nie gadajcie bo taka jest prawda!!!dzisiaj samo jedzenie sprawia ze dzieck orodzi sie schorowane!nie tak jak kiedys dzieci rodzily sie zdrowe bo żywność byla zdrowa!!!trzeba sie modlic o zdrowie dzidzi a nie JA CHCE DZIEWCZYNKE PANIE BOZE I KROPKA!!!

ta metoda potwierdza sie w 90%.Reszta to wola nieba:) Myslę,że masz duza szanse. a osoby,którym się nie potwierdził czest nie widzą dokładnie kiedy miały owulację-jeli nie było monitoringu:) ja też uwazam że najważniejsz to zdrówko dziecka

Gość jeeezuuuuuuuuuuuuzzzzz
co za brednie kobieto!dziewczynka czy chlopiec co to za różnica???wytłumacz mi bo nierozumiem!!???tak ZDROWIE ZDROWIE ZDROWIE i tylko zdrowie dziecka jest najwazniejsze nic poza tym sie nie liczy!i nie piszcie tu jakis bredi bio to jakies wymysly babci!!!albo ze pozycja na jezdzca i bedzie chłopak!!!co za glupoty ludzie!!!!hahahaha

Gość guuuga
kazdy skrycie mysli co by wolal ale najwazniejsze zeby urodzil sie zdrowy dzidzus:)

Gość karoineaa
nie rozumiem dlaczego az tak mnie wiekszosc z was skrytykowala!!! czy to cos zlego ze marzy mi sie coreczka czy robie komus tym krzywde??????a o zdrowie dzieciaczka modle sie codziennie wiec nie robcie ze mnie glupiej gesi ktora ma ot taka zachcianke ze ma byc corka i koniec bo nie znacie mnie wogole a sie wymadrzacie jakbyscie niewadomo jakie madre były!!!

mysle ze sa duze szanse na dziewczynke :) jeszcze troche i sama napewno sie dowiesz, ja dowiedzialam sie na przelomie 15/16 tyg, gin nie mial watpliwosci :) pozdrawiam

Gość odczepcie sieee
od dziewczyny! Czy napisala gdzies ze najwazniejsza jest plec a zdrowie nieistotne? Chyba jasne ze zdrowie dla kazdej matki jest najwazniejsze. Dziewczyna zadala konkretne pytanie i malo kto jej odpowiedziac. Co za czepialskie babska tu siedza. Do autorki, tak masz szanse na dziewczynke, ja dokladnie w ten sposob dorobilam sie corki. Choc owulacja byla okreslona "na oko" (dobrze znam swoj organizm) to w durzej mierze kwestia szczescia. A co do plemnikow to owszem plec od nich zalezy, ale te meski zyja nieco krocej i kochajac sie pare dni przed owulacja zwieksza sie szanse na dziewczynke.

Gość odczepcie sieee
dużej - wybaczcie ortografa :P