Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carlo_m

Pytanie do pań - zaręczyny

Polecane posty

Gość carlo_m

Mam takie oto pytanie do Pań: W najbliższych dniach mam zamiar się oświadczyć i po wielu poszukiwaniach i rozmyślaniach zostały mi dwa scenariusze i za żadne skarby nie moge się zdecydować, co wg was będzie bardziej romantyczne: 1. Zaręczyny w góralskiej kanjpie w Zakopanym (wspaniały klimat, jedzenie, kominek itd) 2. Zaręczyny podczas wspólnej kapieli w jacuzzi (świece, szampan, płatki róż... ) Czekam na wasze opinie :)

mam sentyment do scenariusza nr 1 bo tak własnie wyglądały moje zaręczyny więc żeby byc oryginalnym wybierze ten drugi;)

Gość carlo_m
Hehe.. podoba mi się twój tok rozumowania ;)

a tak konkretnie to trudno nam oceniać bo nie znamy towjej dziewczyny, wg mnie obie wersje są super więc zastanów się co jej by się bardziej podobało:)

Gość carlo_m
No i w tej chwili jest 2:2 :(

A czy twoja dziewczyna kocha góry czy poprostu je lubi? Bo jeśli kocha to wybierz góry:) a jeśli \"tylko\" lubi to wybierz jacuzzi:) takie moje zdanie

Gość carlo_m
Hehe ja kocham, ona bardzo lubi... Ale oba scenariusze są zaplanowane w górach...

Gość afdsfs
A ja bym Ci proponował oświadczyć się przed samym wyjazdem. Dlaczego? - bo nie będzie się tego wcale spodziewać (sam wyjazd i kolacja może jej cos podpowiedzieć) - Ty już na wyjeździe nie będziesz się stresował - zjecie pyszną kolację patrząc sobie w oczy - spędzicie miły wieczór w jacuzzi Ja tak zrobiłem i nie żałuje

Gość carlo_m
Hehehe to jest myśl... można też już po wszystkim, wtedy będzie juz prawie zawiedziona... chociaż to troche ryzykowne ;)

Gość metua
wynajmij apartament z jacuzzi w zakopanem :)

Gość carlo_m
metua: No taki wlasnie jest plan, tylko nie wiem czy zrobić to w trakcie kolacji czy w trakcie kąpieli ;)