Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantkaaa

SZKOłA JĘZKOWA -jaka?? co polecacie??????????????????

Polecane posty

Gość kursantkaaa

Witam:) chicłabym zapisac sie do szoły jezykowej na kurs angielskiego...jaka polecacie szkołe, gdzie naucza dobrze i szybko??? Mysle o metodzie Callana... ale nie wiem czy to jest odpowiednia metoda dla mnie... Angielsiego ucze sie juz od paru dobrych lat..4 lata w podstawówce, potem kolejne 4 lata w LO i 2 lata na studiach ... ale tak sumiennie mowiąc to nic nie umiem i ciezko mi sie sie dogadac z obcokrajowcem.. W szkole to sie tak uczy zeby tyko pozaliczac i isc dalej, zrozumiałam teraz ze bez jezyka to nic nie ma, a samemu to ciezko sie jest zabrac, szczegulnie gdy nauka przychodzi ciezko i sie jest nie sumiennym aby codziennie otworzyc ta ksiazke:( Chciałabym nauczyc sie (przełamac sie) i wreszcie cos mówic..taki jest moj cel !!! Wielu z Was napewno uczeszcza na dodatkowy angielski, mam ndzieje ze mi pomozecie w wyborze... Napiszcie do jakies szkoły chodziliscie albo chodzicie i czy cos to dalo...??? Co myslicie o tej metodzie Callana???? Pozdrawiam :)

Gość kursantkaaa
nio..napiszcie:)

Ja chodze do Deutscha na angielski i niemiecki i jestem bardzo zadowolona. Lecz głównie wiele zależy od samego lektora. Ja kilka razy zmieniałam najpierw grupy językowe, potem szkoły bo mi nauczyciele nie odpowiadali. Teraz jest OK :)

Gość kursantkaaa
Kraków:) Ale jak podaci jakas nazwe szkoły to pewnie tutaj taka bedzie:)

Gość del24fin76
ja chodze do profi-lingua i jest ok;)