Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_nimfa

mam za duzo testosteronu

Polecane posty

Gość marta_nimfa

Ostatnio badalam sobie hormony i wyszo ze mam 3 razy przekroczony poziom testosteronu Lekarz jak zobaczyl wyniki to od razu zasugerowal ze pewnie jestem "nimfomanką" I mial racje mam duzy temperament i latwo ulegam obcym facetom I ciagle mi mało. Ktoras z Was ma podobnie? Czy naprawde nimfomanki maja wyższy poziom testosteronu?

Gość a nie swędzą cię jaja czasem
? :O

Gość samiec jeden
jako doktor nauk przyrodniczych moge stwierdzic absolutny brak zwiazku miedzy problemem drogiej forumowiczki a populacja bobrow w zalewie wislanym. pozdrawiam.

Gość ja chyba
tez mam za duzo testosteronu do latwo ulegam obcym i nie obcym kobietom i mam wlosy na nogach dupie i klacie ni i troche na rekach (ale nie dłoniach) :) czy to znaczy ze ze mna jest cos nie tak znalem taka panienke co miala duzo testosteronu z wygladu wyla spoko nawet calkiem calkiem ale oddaWALA sie kazdemu :p

Gość marta_nimfa
zeby nie bylo - jestem ladna i bardzo kobieca i nie mam problemow z owlosieniem, ale boje teraz juz wiem skad mam te fantazje ktore chce ciagle realizowac ale zmienie sie - moze wtedy faceci beda mne bardziej szanowac, nastepnemu juz sie tak latwo nie oddam

Gość to ja pisałem
wyzej mam włosy bo jestem chlopakiem :) i to byly swiry ale dziewczyno nie zalamuj sie moze znajdziesz kiedys chlopaka ktory bedzie ci dorownywal temperamentem i nie bedziesz myslec o innych rada poczekaj przynajmniej troche czasu az mu zacznie naprawde zalezec wtedy cie bedzie szanował

Gość katarynkaa
Ja przez kilka lat pracowalam jako prostytutka, ostatnio zrobilam sobie badania i tez wyszlo ze mam wyzszy poziom testosteronu Po jego obnzeniu moglam w koncu pojsc do normalnej pracy

Gość kon polski
zajrzyj na strone www.eroforum.info, dalej na forum ogolne Fotka erotyczna, sa tam fotki kobiet z nadmiarem testosteronu, no i przerosniete lechtaczki

Gość KonradWaligrucha
Taki fajny temat i już się wyczerpał :P a więc odkopuje ! xD Powiedz nam kochana nimfomanko w jakim wieku zaczełać współżyć w miare regularnie i jak to się odbiło na stan twojej cery, czy pojawiły się niedoskonałości (jak wiadomo zbyt wysoki testosteron źle wpływa na cerę) Mineły 3 lata od kiedy napisałaś ten temat, jak teraz wygląda twoja gospodarka hormonalna ? Co ci pomogło obniżyć poziom teścia ?