Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soil

Czasopisma o modzie

Polecane posty

Kupujecie? Przeglądacie? Czytacie? Podoba Wam się co tam widzicie? Które czasopisma są Waszym zdaniem najlepsze, najbardziej oryginalne i najbardziej przydatne? Które najbardziej lubicie? I za co?:)

najlepszy jest VOGUE :D:D ale znaleźc go w gdziekolwiek w Polsce (przynajmniej w moim przypadku:(:(:(:(:()

Ja korzystam z Fashion Magazine w Polsce chyba najlepszy jest: dużo propozycji, zdjęć, inspiracji - dla różnych typów urody.

fashion jest fajny ale niestety tak ciężki, ze nie mogę go utrzymać w rekach podobnie vogue dlatego pozostaje mi bravo girl :p

Gość suesuesue
Ja lubię Fashion Magazine

Gość stoker
hej a co to za magazyn? nie slyszalam, nie widzialam nawet reklam... co to jest?

Vogue ;) ostatnio bylam w empiku, szukałam jakis ciekawych czasopism/ magazynow. I znalazlam.. szlam juz z nim do kasy. PAtrze a tam 130 zl!!!!!! :D po angielsku. Ciekawe kto takie magazyny kupuje?

nawet gdyby mnie bylo stac to i tak bym nie kupila :) chyba, ze bylabym projektankta :) wiem, ze stylebooki sa bardzo drogie. Taka gazetka z trendami w swiecie koronek kosztuje np. 700EUR a czesci tego sa dwie. Ale to sa profesjonalne wydawnictwa dla ludzi, ktorzy pracuja \"w modzie\"

Gość sue sue sue
Jaki magazyn kosztuje 130 zł?

=> stoker - To jeden z największych i najlepszych polskich magazynów o modzie :) Ostatnio organizowali \"Oskary fashion magazine\" w listopadzie jest finał.

Gość stoker
Oskary fashion magazinei jak rozumiem ten magazyn mozna normalnie kupić w kiosku czy empiku? nie wiesz może jaka jestjego cena? W ogóle to ja chyba nie z tego świata jestem:) co to jest Oskary fashion magazine? pokaz mody, konkurs dla projektantów?

Oscary Mody to konkurs dla projektantów, chyba raz na rok się to odbywa. Ja już 10 lat kupuję Elle, ale muszę przyznać, że bardzo sie popsuło przez te lata, kiedyś było naprawdę co czytać, a teraz dużo obrazków, mało treści, a jak już jest treść, to płytka i nijaka...

Oskary Fashion to konkurs dla: fotografów projektantów i modelek/modeli. Niedawno był casting dla modelek. A finał całego konkursu będzie w listopadzie. Tu jest więcej informacji: http://oskaryfashion.pl/

Gość widziałam
Wiem, wiem. Widziałam. Ten casting był w Złotych Tarasach. Spore zainteresowanie i w ogóle bardzo fajnie zrobiony. Poza tym fragment pokazywali w TV :)

Ja też widziałam tą relację - chyba w Dzień Dobry TNV to było. Pokazywali tylko chwilkę. W sumie nic konkretnego:)

Gość newone
Najlepszym, największym i najbardziej znanym czasopismem jest oczywiście Vogue. Z tym, że jest staaaasznie drogie. Poza tym jak ktoś języka nie zna to się nim raczej nie nacieszy;) Z polskich magazynów bardzo dobry jest wspomniany już tu przez parę osób Fashion Magazine - lubię i czytuję. Cenię za profesjonalizm. Poza tym od czasu do czasu przeglądam Glamour, Twój styl oraz Cosmopolitan:]

Gość ciekkaawwa
A co sądzicie na temat Avanti? Jeszcze nikt tego czasopisma nie wymienił...

Gość nom cóż
W porównaniu z innymi wymienionymi tu magazynami avanti wypada raczej kiepsko. Nie przepadam za tym czasopismem.

Gość prom prom prom
kupuję raczej sporadycznie. Nie mam czasu na oglądanie obrazków. jak już to Fashion i starcza. W czasie kupowania wybieram najpierw co jest ładne a potem materiały. Bardzo rzadko udaje mi się coś kupić.

Gość nie czytam
czasopism o modzie. nie kupuje. od czasu do czasu przejrze sobie u mamy i mi wystarczy.

Gość grzechu_warte
Jeśli już przeglądam czasopisma związane z modą to jest to Fashion.

Gość cherry-coke
Nie inspiruję się niczym. Ubieram się w to w czym mi wygodnie. Niezależnie jak w tym wyglądam.

Gość cherry-coke
No do pracy to co innego. Tam trzeba ubrać się "odpowiednio" :)

Gość Sylwiola
emm , a więc zaciekawił mnie magazyn Avanti . fajny ,całkiem pokazuje najnowsze kolekcje , buty , dodatki , bluzki , bluzy , sukienki , spodnie no wszystko no ! .Polecam gorąco !.

Gość kałamarnica_w_kałamarzu
Zgadzam się "Fashion magazine" jest najlepsze u nas. A widział ktoś może nowy numer? Coś się tam podobno poważnie pozmieniało.