Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z herbatą

szklanka wody zamiast

Polecane posty

Gość sklep z herbatą

Martwicie się, że jesteście w ciąży? to po co seks uprawiacie? Ja nie uprawiam i się nie martwię, żyję pięknie, bezstresowo, nie mam żadnych chorób no i rozwijam się duchowo :) współczuję Wam :P

Gość ooIga
my nie uprawiamy seksu, my się kochamy i zaręczam ci że to zupełnie co innego :P

Gość hehhhhhhehhh
sklep z herbatą - jesli myślisz, że nadżerka i grzybica to choroby ze współżycia to pozostaje współczuć tobie :P

Gość sklep z herbatą
No tak, ale ja nie mam chłopaka (bo nie chcę) i żadnych nadżerek, grzybic, wszystko czyściutkie, piękne i takie... tylko moje :P

Gość hehhhhhhehhh
To, ze ktos sobie przejdzie na czerwonym swietle nie znaczy od razu, ze jego zachowanie jest bezpieczne.To, ze nie wspolzyjesz i nie masz grzybicy ani nadzerki nie znaczy od razu, ze to przez brak wspolzycia. Malo to dziewic umarlo na raka szyjki macicy? Polecam sie doksztalcic 🖐️

Gość sklep z herbatą
No na szczęście robię regularnie cytologię, więc jeśli nawet będę miała raka, to wykryjemy go wcześnie i przeżyję :) To nie jest tak, że ja nie chodzę do ginekologa, o nie, chodzę i to dość często, bo mam nieregularne cykle, ale oczywiście o ciążę się nie martwię, bo nie współzyję :)

Gość do--------sklep z herbatą
no to ciesz się, że zdrowa kiedyś umrzesz :-) Tylko po co zyć całe życie samej? Człowiek tak jest stworzony, żeby życ w parze. Chyba że z psychiką u ciebie coś nie tak?

a cytologia w twoim przypadku jest trochę bez sensu, bo rak szyjki macicy powstaje od wirusa brodawczaka. Ty nie masz skąd go wziąć...

Gość sklep z herbatą
No to raz mi ktoś pisze, że dziewice umierają na raka, a potem że to od wirusa? zgłupiałam

Gość buhahahahahaa
głupia dziewka

Wcześnie rozpoczęte współżycie seksualne i zmiany partnerów ułatwiają infekcje wirusem karcinogennym, przenoszonym drogą płciową. W wielu przypadkach jest on właśnie odpowiedzialny za raka szyjki macicy. Niekontrolowany i wielopartnerski seks zwiększa zagrożenie tą chorobą. Częściej występuje ona u prostytutek niż u mężatek. U dziewic w ogóle się jej nie stwierdza.

Rak szyjki macicy powstaje między innymi na skutek działania HPV- ale HPV nie jest wyłącznym sprawcą. W raka może przeszktałcić się choćby każdy nieleczony guzek, każda nadżerka. Nadżerka może powstać od podrażnienia i tak dalej.HPV SPRZYJA rozwojowi raka - i tyle. Inaczej dziewice nie musiałyby robić cytologii (a powinny).

no wiesz - wiedzę zdobywa się z innych źródeł niż kafeteria :-)

Gość sklep z herbatą
no dobra, ale za mloda jestem żeby myśleć o raku. Na razie się cieszę, że w ciąży nie jestem :D i nic mnie nie swędzi NA DOLE :D

do -> do--------sklep z herbatąOwszem, zgadzam się z Tobą, chętnie dowiem się w jakim źródle przeczytałaś, że cytologia u dziewicy \"mija się z celem\".Proszę o tytuł, autora i rok wydania.

zaluj, bo nie wiesz jaka przyjemnosc przechodzi ci kolo nosa. Potem bedziesz juz stara i nikt cie nie bedzie chcial. Skutkiem czego umrzesz dziewica buahahaha

do sklep z herbata- ile masz latek dziewczynko. Mozna kochac sie i nie martwic sie o ciaze bo sa roze skuteczne metody antykoncepcyjne. A jezeli chcesz umrzec jako dziewica to powodzenia. tylko nie wiem czym ty sie chwalisz

Gość a ja mam pytanie...
Mnie ginekolog powiedzial, ze sa 2 szkoly: w Polsce = eeee tam..jak dziewica, to po co cytologia i np. w USA: no dobra, dziewica dziewica, ale cytologie robic przeciez trzeba. Myslicie ze zakonice nie robia cytologii? No, moze wiekszosc nie.

Gość a ja uwielbiam sex..
po sexie czuje sie jak nowo narodzona, zero napiecia i stresu! to jest takie przyjemne.... a autorka topiku nie wie co dobre! najlepiej zamknij sie w klasztorze!