Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca_______

czy łatwo znaleźć pracę na pół etatu?

Polecane posty

Gość poszukująca_______

WItam - pytanie jak w temacie jak zabrać się za szukanie czegoś takiego? w ogłoszeniach raczej trudno się na to natknąć interesowałaby mnie praca biurowa, bardziej niż na kasie zależy mi na doświadczeniu (nie mam go) więc tutaj wybredna nie będę (chociaż nie ukrywam że wolałabym biuro czy coś w tym stylu a nie np. kasę w markecie, bo chciałabym robić coś "sensownego" co zaowocuje w przyszłości, na pieniądzach NA RAZIE mi nie zależy) czy mogę rozsyłać CV po miejscowych firmach? myślicie że pracę na pół etatu jest łatwiej czy trudniej znaleźć niż pełen? mieszkam niestety w małym mieście:( ps. mam licencjat, teraz zaczynam studia uzup. mgr.

Gość Jesli chcez byc np. pomoca
biurowa to chyba nawet latwiej znalezc na pol etatu niz na caly. w necie jest duzo ofert rowniez na pol etatu ale to glownie z wiekszych miast. wiec moze faktycznie porozsylaj CV do okolicznych firm.

Gość poszukująca_______
no właśnie problem jest z moim miejscem zamieszkania tutaj nie spotkałam się z takimi ogłoszeniami niestety myślałam o biurach, bankach, urzędach, hurtowniach, szkołach itd. stanowisko byłoby pewnie najniższe z możliwych ale zadowalałoby mnie to na razie, w końcu nie mogę wiele wymagać macie jeszcze jakieś pomysły?