Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaL

męża nie interesuje seks

Polecane posty

Gość nadiaL
tak A kuku przytyłam po dziecku tez to bralam pod uwage,mam problemy z tarczyca i nie moge zrzucic,ale kurwa on mi sie nie da odchudzac nie raz probowałam

Gość nadiaL
A kuku cos ty nie jestem obrazalska,no ale myslisz ze to moze byc powód????Tylko szczerze.

Gość nadiaL
jestescie???????????????????????????

Gość nadiaL
maalutka,brałam wszystko pod uwage,ale w niedziele nie pracuje i tez nie chce a nieraz po calym dniu roboty go najdzie.Myslicie ze może ta tusza go zniecheca?

a po Ciązy jak było z seksem?? Może faktycznie schudnij!! A pomyśl,że pewnie pracując po 14 h nie ma ochoty!! Ty siedzisz podejrzewam w domu i zajmujesz się dzieckiem a on tyra na was-no coś za coś, albo odpocznie i zarobi albo pociupcia. Pomilcz, nie drażnij go i sam przyjdzie!! A jak mu marudzisz to go pewnie jeszcze bardziej wkur,,, pozdrawiam:-)

Gość nadiaL
on jest kulturalny i mi nie powie ze nie moze na mnie patrzec odwrotnie twierdzi ze lubi sporo ciałka

Gość nadiaL
Ogórek -- masz racje,jak wrocilam ze szpitala z dzieckiem to wiadomo ze nie w głowie mi był seks,tak byłam obolała ze masakra,miało byc 6 tyg przerwy ale mąz wytrzymal tylko 3 taki był napalony,wiec może o to chodzi zeby dac se spokoj i poczekac na jego krok

Gość 17 latek z efe23
trzeba odrazu tak zes zawodnik sumo :D

wszyscy tak mówimy, żeby nie robić Wam przykrości, ale co za dużo, to nie zdrowo. Nie wiem, jak wyglądasz, ale oby nie powyżej normy. U mnie odwrotnie :-) Ja ciągle chcę, a moja twierdzi, że jak schudnie. Tak mogę czekać do emerytury, hehe 3m sie

Słuchaj-po ciąży to Ty unikałaś seksu-wiadomo nieprzespane noce, chroniczne zmęczenie-może po prostu facet się przestawił na spokojniejszy tryb (jak się dobierał to wciąż mówiłaś nie). Ze mną tak jest jak nie mam kobiety-jak kobieta jest jestem jak lew-napalony cały dzień :-) a jak nie ma to w o wiele mniejszym stopniu interesuję się seksem. Może daj mu czas tzn... pokazuj mu zainteresowanie jego osobą (oczywiście z podtekstem seksualnym) ale nie nalegaj i nie marudź!! Niech odzyska wigor i jak Cie dopadnie to bedziesz błagała żeby już \"zszedł\" pozdrawiam :-)

Gość gość
nadiaL daj d**y za free to po kłopocie . To co kobiety potrafia najlepiej bo inaczej zdechną jak nie bedą w******ne ......... przykre ale taki tok myslenia az przykry jest ...... albo kup sobie wibrator .

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcesz usłyszeć jak jęczy albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwonić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .