Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet...

Jakiej narodowosci mezczyzni wam sie podobaja niepodobaja i dlaczego

Polecane posty

Gość bo takkkk
włooooooosi jammmmmmmmmmmm

Gość serbowie i chorwaci

Gość lollitka
hiszpanie i troszke włosi

Gość ffffffuuuu
Francuzi - tak Wlosi - nie, strasznie sa zniewiesciali

Gość
Finowie.A przynajmniej jeden:PJussi Vaananen:P

Gość mnie sie podobaja
glownie w stylu Niemcow czy Skandynawow, ale slowianie oczywiscie tez, ogolnie lubie wysokich, raczej z ostrymi rysami twarzy, nie podobaja mi sie co popularni poludniowcy, bo wlasnie nie lubie takich rysow twarzy, ale najbardziej nie podobaja mi sie mezczyzni rasy zoltej, chyba przez skosne oczy.

ja uwielbiam włochów mmMmmmm.......po prostu podobaja mi się mężczyźni o ciemnej karnacji z takimi fest czarnymi wloskami i ciemnymi oczkami....oj matko .... :D

Gość ja lubię włochów i nawet
za jednego wyszłam za mąż :-)

Gość polacy sa tylko przystojni sa
boscy mmmmm jak ja sie ciesze ze jestem polką i mam tutaj tylu wspaniałych facetów mmmm wiadomo nie zawszę są dla nas najlepsi nieraz wola iść z kumplami na mecz , iść na piwko , przeszkadzają im nasze zakupy które trwają po 4-5 godzin :) (w jednym sklepie hihi) ale są nasi i za to ich uwielbiam a z wyglądu każdy facet polskiej krwi jest prawdziwym facetem

Gość jeszczczczczcze jaaaa
TAK - Finowie - cud miod i orzeszki :D NIE - Wlosi - z wygladu straszni - wszedzie ten zel we wlosach, niscy, poza tym maminsynki i straszne cioty - pozalatwiac nic nie potrafia a daj im srubokret do reki to sie rozrycza, a tak to macho strasznych udaja....

Podobają mi się Niemcy, Szwedzi, Finowie, czyli zupełne przeciwieństwo mojego typu urody:) A związałam się z brunetem o ciemnej karnacji, wyglądamy razem jak para turystów z Południa:-D

Gość kajko i kokosz
podobaja mi sie ladni kazdej narodowosci, oprocz Arabow i wszelakich muzulmanow, od nich mnie odpycha

Gość napisz kartke
pakistanczycy mnie wrecz obrzydzaja a i hindusi ze srilanki tez najmniej pociagajacy sa.

Gość pakistanom nie
ani zadnym kurdom i innemu robactwu, ktore na sam widok dziewczyny szczerzy zeby i mowi jej jaka jest wspaniala, jak bardzo mu sie podoba i z miejsca chce sie umowic. dla mnie to oblesne, niektore dziewczyny musza byc bardzo zakompleksione, ze sie nabieraja na te komplementy.

Gość finowie dają czadu
mnie pakistańcy, irakijczycy i w ogóle arabowie totalnie przerażają!

Gość finowie dają czadu
nie podobają mi się też czarni -to już w ogóle nie mój typ, za bardzo jestem przyzwyczajona do białych facetów

Gość znawczyni757
mi sie podobaja Niemcy przede wszystkim z charakteru. Kobiete uwazaja za partnerke z ktora sie licza, w przeciwienstwie do Polaka, ktory jest zakompleksiony i kobieta to dla niego przeciwnik. Poza tym Niemcy sa zadbani, wysportowani i wrazliwi. Polak w stosunku do kobiet czesto jest cyniczny, wiecznie sie z niej smieje pod nosem, czuje sie zaraz gorszy, kiedy jego kobiecie sie w czyms powiedzie. Arabow nie cierpie i radze od nich byc z daleka.

Gość milusia istota
chińczycy

Podobają mi się Anglicy..zwłaszcz piłkarze (Joe Cole, Michael Owen, Owen Hargreaves, Theo Walcott)...a nie podobają Niemcy i Skandynawowie...nie uzasadniam, bo nawet nie potrafię :D

Gość ja mam 25 lat
ghfvkhgv

Gość sweetnessss
Francuzi

Gość Czarnanawijka
Czarni! Mają piękna budowę ciała, emanują sexem! Nie no mi to się wszyscy podobają, ale czarni najbardziej! Latynosi, też git, choć Ronaldo jest nienajlepszy, głowę bym mu odcięła, a reszta ok... NIe lubię tylko mężczyzn zniewieściałych, z delikatną linią bioderek jak u babek, no i takich w typie jak się nazywa nas słynny surfer M..., albo James Blunt do bani, Zac Efron, choć to nastolatek TRAGEDIA!!! :O Jude Law, też mnie nie zachwyca. Podobają mi się jeszcze: Lance Armstrong , Boris Becker (żeby nie było, że tylko czarni), cały zespół RHCP, Went (te arabskie korzenie!), Ryan Phillippe i wielu, wielu innych

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci