Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchenna

Co do kuchni na ścianę,pomiędzy meblami wiszącymi a stojącymi?

Polecane posty

Gość Kuchenna

Macie moze jakieś propozycje? Kafelki średnio mi sie podobają, ale może jakieś fajne rozwiązanie wpadnie mi w oko, jak tylko coś podpowiecie;)

hejka! wiesz moja siorka ma kafelki takie malutkie, slodkie, piaskowe a gdzie niegdzie jest jakis owoc, na scianie zrobila sobie cos wrodzaju opadajacej fali, takie schodki w dol,moze to ci cos podpowie?:) pozdrawiam!

Gość swinkowaaaaa
albo stal nierdzewna :)

Gość Kuchenna
dzieki za odzew:) korek fajny pomysł, ale czy nie bedzie sie w nim zbierał brud? Stal nierdzewna bardzo mi sie podoba, ale tez sie boje, czy nie bedzie zachodzić tłuszczem...pogrzebałam w necie, i chyba podoba mi sie też taka zwykła ściana, bez niczego-ale pozostaje ten sam problem-brudu i tłuszczu...

Gość swinkowaaaaa
stal nierdzewna nie zachodzi tluszczem jesli sie ja myje regularnie, tak jak plytki a nawet sciane :)

Gość mnie się nie pytaj
mam plastykową boazerię, jest łatwa do umycia i kolorystycznie można dobrać coś ciekawego, są bogate oferty

Gość swinkowaaaaa
zalezy od tego jaka masz kuchnie :) jakie kolory, meble, tak to ciezko powiedziec

Gość Kuchenna
pojęcia nie mam, jak wygląda plastikowa boazeria...? a co do mycia, stali nierdzewnej, to mam zamiar myć, owszem;)tylko wiem z doświadczenia, jak WSZYSTKO na niej znać, każdą kropeczkę, paluch, nawet zacieki od pary. A nie należe do tych, które non stop latają ze ścierką:)dlatego szukam jakiegoś ładnego ale i praktycznego rozwiązania:)

Gość a moze plyta mdf

Gość Kuchenna
jeszcze nic nie mam, jestem dopiero na etapie wyboru płytek:)i dlatego jak nie znajde nic lepszego na ta ścianę, to walnę płytki, ale jednak wolałabym cos ciekawszego.

Gość Kuchenna
płyta mdf to cos takiego, jak czasami blaty kuchenne...?Moja mama tak ma, blat i ściana takie same, to nawet niezłe jest;)

Gość swinkowaaaaa
nie musisz miec blyszczacej, moze byc matowa ... albo sa i takie powiedzmy z "wzorkami" i one sa swietne do utrzymania , sa rozne rodzaje wystarczy poszukac :) plastikowa boazeria tez jest calkiem fajna, ale dobrze wyglada zazwyczaj w "nowoczesnych " kuchniach

Gość Kuchenna
wygooglałam, że ta boazeria, to takie panele ścienne? Kurcze, swinkowaaa, podoba mi sie pomysł z tą stalą nierdzewną, musze poszukać w necie, jakie w ogóle są ceny takiego cuda:)matowa byłaby juz zupełnie ekstra:)

Gość mnie się nie pytaj
plastikowa boazeria wygląda prawie tak jak drewniana, tyle że możesz ją myć wszystkimi płynami uniwersalnymi :) jeśli się na nią zdecydujesz, pamiętaj by montować ją pionowo - mniej syfu się zbiera też nie jestem spod znaku ścierki ;)

Gość Kuchenna
eee, namieszałyscie mi, jeszcze mniej wiem:D i nie moge nigdzie znaleźć ceny tej stali, ile coś takiego moze kosztować?

Gość mnie się nie pytaj
ta stal Cię wykończy, zastanów się jeszcze :O ładnie to może wygląda z innymi dodatkami ze stali, ale ... współczuję charówy

Gość swinkowaaaaa
ja zaraz popatrze , uwielbiam "przerabiac" mieszkania :)

Gość Kuchenna
świnkowaaa, uważaj, co "mówisz":D urządzam całe mieszkanie, jeszcze Cię znajdę, i będziesz w tarapatach;)

Gość swinkowaaaaa
ja moje juz 2 raz przerabiam , lazienke wlasnie skonczylam, kuchnie niemal tez :)

Gość jak chcesz tanio i latwo
to np czarnobiale zdjecie,taka fototapete, tylko ladna, nieobchowa, w nowoczesnej kucjhni extra

Gość Kuchenna
no własnie, jakaś kuchenna czarno biała fototapeta też byłaby niezła! Tylko jak to zrobić, bo przecież nie materiał, tylko jakiś plastik musiałby być... ale ta stal jest całkiem, całkiem,...przemawia do mnie:D My sie dopiero urządzamy, jeszcze nawet podłóg nie ma:)ale właśnie planujemy zakupić kafelki...

Gość swinkowaaaaa
mi sie strasznie podobaja te malutkie szklanne plytki scienne, maja przepiekne kolory i sa bardzo praktyczne :) u siebie mam podobne tylko ceramiczne, takie malutkie sa troszke tansze a efekt niemalze identyczny a wczesniej mialam pomalowana sciane w pionowe zolto-zielone pasy i tez bylo bardzo ladnie , wszystko zalezy od pieniedzy (niestety) i gustu

Gość Kuchenna
ale za blatem miałaś też pomalowaną ścianę? Bo właśnie coś takiego mi sie podoba, uwielbiam prostotę. Tylko interesuje mnie, jaką farbą malowałaś, czy to sie dało zetrzeć?Wiadomo, jak w kuchni się wszystko tłuści, czasami trzeba poszorować...

Gość swinkowaaaaa
lateksowa - poradzil mi przemily pan w sklepie i nie bylo problemu ze zmywaniem jej :) mialam pomalowana cala kuchnie na ciemny zielony, a pomiedzy szafkami wlasnie takie zielono-zlote paski, do tego biale meble wygladalo calkiem calkiem

Gość Kuchenna
nooo, w to mi graj:D ale nie błyszczała się?

Gość swinkowaaaaa
nie, ja mialam lateksowa matowa, ale wiem, ze jesli ktos lubi to moze miec lateksowa blyszczaca. jak pojdziesz do sklepu z farbami to ci napewno doradza bo nie wiem czy tak samo nazywa sie farby w polsce jak w usa

Gość MebleNIerdzewne.pl
Ja zdecydowanie polecam meble stojące, z szafkami bywa różnie. Jeśli jesteście zainteresowani meblami ze stali nierdzewnej polecam stronę: www.meblenierdzewne.pl