Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciarrra

skorpion + lew

Polecane posty

Gość skorpion-lew
od pięciu już prawie lat w związku, seks rewelacja, pasujemy do siebie idealnie, i ciągle nie mamy siebie dość i wciąż pragniemy więcej i więcej

Gość aicia
ja jestem skorpionem, a mój partner lwem, znamy się od 13 lat, a od 7 jesteśmy małżeństwem, nasz związek jest bardzo burzliwy i trudny. Szczerze odradzam takie połączenie, chociaż nigdy do końca nie wieżyłam w horoskopy.

Gość z0mfg
ja jestem lwem a mój chłopak skorpionem i pomimo wielu kłótni to jeste nam razem zajebiscie. a w swoim zyciu przezylismy jedna klotnie ktora twrwala az caly dzien :D a jestemy ze soba 5 lat ;)

ja lew moj znajomy skorpion, jak sie widzimy to iskrzy na maxa, do niczego nie doszlo, ale jak gadamy na gg to non stop dochodzi do jakis nieporozumien... w kncu wygarnelam mu co mi na watrobie lezy... to stwierdzil ze juz od dawna wie ze chce od niego cow iecej niz przyjazni, i proponuje mi uklad kumpelstwo bez zobowiazan lub koniec znajomosci jesli ja sobie nie daje rady, skonczylam bo stwierdzilam ze mnie nie szanuje i od tego czasu nie pokazuje sie na gg... tesknie za nim.... ale 1 sie nie odezwe... moze ktos ma pomysl jak go odzyskac i wyciagnac co na prawde mysli...

Gość fidget
jestem skorpionicą,a on to lew- najlepszy partner jakiego kiedykolwiek miałam i to na każdej płaszczyźnie, świetny rozmówca, niesamowity kochanek, czuły opiekun, fascynujący mężczyzna inwencją; oboje bywamy zazdrośni, uparci, humorzaści,ale... rozmawiamy, szanujemy się i darzymy uczuciem,które zawsze wygrywa.

Gość 112
on skorpion ja ryba- połączenie wydaje mi się dobre. chociaż potrafimy się kłócić o straszne bzdury, żadne nie chce ustąpić, ale później słodko się godzimy i jest znowu świetnie :). w łóżku rewelacyjnie = wybuchowo :D

Gość Pawele
Ja lew ona skorpion po 14 lat chyba. No kompletnie nie szło się dogadać po roku czy 2 dałem se spokój

Gość najglupszy znak to skorpion
Nie nosze skorpionow dno dno dno obie plcie:O:O:O

Gość iiiida
a ja wlasnie zaczynam zwiazek z lwem(jestem skorpionem) i drazni mnie jego oschlosc, ja wymagam uwagi, i jej nie dostaje, poza tym jest bardzo pewny siebie, czy znajda sie jeszcze inne takie zwiazki(takie polaczenie) wypowiedzcie sie jak jest u Was??

Gość roowek
a kto powiedzial ze bierze! po prostu pyta!!!

Gość do blondyna
to dwa znaki o bardzo bardzo silnej osobowsci;)

Gość podniosimuy
podnosimy temat

Gość nie ma czego podnosic
bo skorpiony i skorpionice to zera

Gość ecie pecie co pleciecie
skorpion i lwica - mruuuuu..... Nie tracimy czasu na awantury, żyjemy sobą na maxa, świetnie sie dogadujemy, rozumiemy bez słów, seks idealny, czasem tylko trzeba cos zrobić tak, jak chce partner, ale to się nazywa kompromis, prawda? Ja polecam:-)

Gość szalin
Ja - lwica byłam w związku ze skorpionem rok i 3 miesiące, na początku było cudownie, zdecydowany ale potrafił być romantyczny, nazywał mnie swoim aniołem, po jakimś czasie wszystko zaczęło się psuć. Skorpion i lwica to najgorsze połączenie, skorpion nie potrafi docenić tak czułej i troskliwej dziewczyny, nie rozumie na czym polega stabilność w związku, ba nawet jej nie chce, potrzebuje dużooooooooooooooo wolności po to by spotykać się z kolegami i koleżankami (oczywiście bez swojej dziewczyny). W łóżku wydawało mu się, że jest królem jednakże zależało mu tylko na jego przyjemności, partnerka go nie obchodziła. Zdecydowanie odradzam taki związek, no chyba że jesteś z gatunku lwic , które umieją facetów traktować "z buta" i po chamsku, wtedy jest możliwość, że z Tobą zostanie.

Gość gaiha
ja miałam kontakt (okolo rok)z pewnym lewm, niestety miałam, ponieważ ignoruje mnie bez powodu jakiś miesiąc, i nawet nie potrafi, badz nie chce powoedziec dlaczego to robi, najgorsze jest to, ze on wie jak bardzo mi na nim zalezy, co jakis czas sie do niego odzywam , ale bez echa, on milczy, nie odpowiada na pytania, mysle, ze juz pora skonczyc ponizanie, i zaluje tylko, ze nie dal nam szansy- zadnej!!a tak sie dobrze zapowiadalo!

Gość jadikla
odnoszę:)

Gość reaaaa
ktoś się jeszcze znajdzie w takim ukladzie- skorpion-lew, jakie byly wasze poczatki:)

Gość rasowa skorpionica
przestaje wierzyc w jakiekolwiek polaczenia, bo... ja skorpionica-goracy temperament a on blizniak- bezuczuciowy,zimny. W lozku totalna klapa, w zyciu sie mijalismy, ale teraz tez mam blizniaka i jest zupelnie inaczej... W lozku czasami wymiekam ;P w zyciu te same pasje ... I jak tu byc madrym???

Gość Wadiskorpion
Rasową skorpionicą to ty chyba nie jesteś , prawdziwe skorpiony nie wymiękają :-)

Gość hicha
ktoś jeszcze jest w takim zwiazku?

Gość virescens
Lew jest zbyt cennym i pożądanym znakiem żeby marnować go na pieprzonego skorpiona. Statystyka nie kłamie - Najwięcej seryjnych zabójców jest z pod tego znaku. Skorpiony umieją się tylko pieprzyć wykorzystywać na maksa a potem iść po trupach swoich mężów,partnerów,kochanków.

Gość Niestety ciężka sprawa...
SKORPIONOWI i LWU chyba rzeczywiście razem pod górkę, choć zawsze można spróbować. Miałem kiedyś znajomość z panną SKORPION (jestem lwem) i niestety nawet ze sobą "nie zdążyliśmy być" a już kompletnie nie mogliśmy się dogadać, dwa światy, jakby między nami była niewidzialna ściana. Szedłem na bardzo duże kompromisy a ona traktowała mnie jak powietrze choć jeszcze kilka dni wcześniej wysyłała mi po 30-40 sms-ów dziennie etc. Zupełnie tego nie rozumiałem o co jej tak naprawdę chodzi tym bardziej, że ona jako pierwsza wyszła z inicjatywą żebyśmy ze sobą byli, żebyśmy spróbowali. Mimo, że była tylko o rok starsza ode mnie mogłem zdecydowanie lepiej porozumieć się z jej matką, która jest starsza ode mnie ze 25-30 lat, poważnie, wolałbym być z jej mamą jeśli już miałbym wybierać, tym bardziej że jest chyba ładniejsza od córki ;-) W tzw. międzyczasie poznałem - żeby być precyzyjnym do końca - o 8 lat starszą panią WAGĘ, z którą byłem i mam takie porównanie jakby ktoś z otchłani piekieł przeniósł mnie do nieba, zupełnie inne podejście do partnera, iskrzyło między nami niesamowicie mimo pewnej różnicy wieku, mieliśmy masę wspólnych tematów etc. Na koniec przyznam jednak, że kobiety a bardziej dziewczyny , które zrobiły na mnie największe wrażenie w życiu były oczywiście spod znaku SKORPIONA... Ach ta ironia życia...

Gość gośćiówka
ja lew, on skorpion. w łóżku się bardzo stara, trzeba przyznać, ale najczęsciej to ja jestem zapalnikiem w łóżku. cięgle mi powtarza, że go wykończę więc nie wiem czy skorpion ma większy temperament od lwic :P denerwuje mnie trochę to, ze wypytuje o byłych, tak, jakby chciał się upewnić, ze jest najlepszy, a niestety, nie jest :P dlatego unikam rozmów na ten temat. faktycznie, zazdrość już z niego wypływa, choć nie ma jeszcze ku temu powodu...

Gość gość
Jestem lew i kobiety skorpion były i są dla mnie najlepsze.Nie nudzimy się nigdy, jesteśmy szaleni, silne charakterki, kochamy do bólu ,mamy takie same plany co do rodziny , wierności i wolności .ja jestem bardziej mściwy i zaborczy niż skorpion :) a skorpiony tez potrzebują wolności . Wtedy byłem młody i głupi i dużo bkedow roblem. jak komuś chcialem doładować to pani skorpion była zawsze ze mną , mogłem nauczyć się od niej dyplomatycznej taktyki bo to najlepszy strateg z wszystkich znaków. Ma łeb i potrafiła mnie powstrzymać od głupoty. robiliśmy razem zajebiste akcje.. ach fajne czasy .. czułem jako lew podwójną moc teraz mam wolny związek taki na bzykanko.. szukam ale stałej partnerki i najlepiej pani skorpion! Mój najlepszy przyjaciel tez skorpion! Lubię Skorpionow za ich szczerość , bezpośredniość , odwagę , za to ze nigdy cię nie zdradzą, za ich bystrość i ich sarkazm xD za ich wielkie serce..do którego mało kto ma dostęp, bo skorpion frajerom się nie otworzy. Ceni swoją wartość. skorpion nigdy nie atakuje pierwszy jak baran jest mistrz ataku , skorpion jest mistrzem obrony. I nie ma przeciwnika którego nie położy na łopaty ..lubię ich w akcji

Gość gość
nie pasuja