Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriana

sierpien 2008 przygotowaia w toku!?

Polecane posty

Gość doriana

czy ktos tez jest tez na sierpien? jezeli tak to co macie juz zalatwione? bo ja narazie sale no i termin w kosciele.

jest nas trochę na sierpień, ale siedzimy głównie na forum \"jest już ktoś na 2008???\" - zapraszam:) My mamy załatwioną salę, fotografa - bo to kumpel i poza tym nic, ale to dlatego że bierzemy ślub w piątek - 08.08.2008 i nie musimy się spieszyć bo terminy raczej są wolne.

Gość titina
witam:) ja też mam ślub w sierpniu a dokładnie 23. Jak na razie mamy załatwioną salę, muzykę i kościół. za tydzień zaczynamy nauki;]

Gość Anniiaa
my mamy datę na 30.08. mamy salę, zespół, fotografa i kamerzystę, pod koniec października idziemy na weekendowe nauki a reszta to już w przyszłym roku :)

Gość Anniiaa
a i jeszcze zaklepana godzina w kościele :)

Gość kasiunka 22
ja mam do sprzedania suknie slubną lorna PRONOVIAS www.madonna.pl Z WELONEM BEZ BOLERKA...Przymiezyć można w tarnowie lub w krakowie( dojade) suknia była użyta w czerwcu, jest jak nowiutka ponuieważ była czyszczona( ale wiem ze na słowo nikt nie uwierzy( nie pójdzie) wiec jestem otwarta na przymierzanie sukni sprzedam ja z welonem za 1200 zł