Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKP

Jak uwolnic sie od zlych mysli...

Polecane posty

Gość WKP

Mam jeden ale dosc istotny problem... miewam czarne wizje spowodowane chyba zazdroscia i niepewnoscia. Potrafie sobie wyobrazic ze kobieta, z ktora cos chyba zaczyna sie ukladac spotyka sie z innymi, oklamuje mnie. Oczywiscie jestem praktycznie pewien ze to tylko moja wyobraznie jednakze bardzo to przeszkadza w czasie normalnego dnia zajec/pracy. Jestem chorobliwie zazdrosny... staram sie z tym walczyc ale wychodzi tak jak wychodzi czyli sie strasznie mecze za kazdym razem kiedy z kims cos zaczynam. Znacie jakis sposob aby zamienic te negatywne mysli na cos konstruktywnego. Sport, rozmowy ze znajomymi, szukanie czegos do zrobienia nie pomaga :/

Gość WKP
w tym jest problem... rozmawiamy... z tym ze czasami mimowolnie ktos czegos nie powie lub przypadkiem nie powie prawdy a ja takie rzeczy natychmiast wychwytuje i to juz jest zasianie ziarenka niepewnosc, ktore w moim przypadku trafia na bardzo podatny grunt. Ufam chyba tylko jednej osobie- mojemu przyjacielowi. W przypadku kobiet mimo tego ze staram sie wykazywac cierpliwoscia nie zawsze mi wychodzi. Powodow zeby nie ufac mam wiele i sa to zarowno sprawy rodzinne jak i osobiste. Staram sie to jakos zmienic ale nie znam sposobu. No i jest jedna rzec, ktorej chyba bym nie zniosl- zdrada (to tez ma podloze rodzinne). Moze dlatego tak reaguje. Mowie- potrzebuje jakiegos sposobu aby zamienic te zle mysli na cos konstruktywnego bo bardzo bym tego chcial i chyba bardzo by mi to pomoglo (moglbym sie skupic na pracy, nauce i innych rzeczach)