Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiagosia

zaczynamy diete od jutra!

Polecane posty

Gość gosiagosia
Kobieto! ;) to Ty mnie zmotywuj..ja to kula jestem a Ty....hmmm nawet nie marze o Twojej wadze.....

cześć:) Wczorajszy dzień przeszedł bez zastrzeżen:) dziś rano na sniadanko wszamałam serek homogenizowany i teraz popijam czerwoną herbate.:D Dziś dzien 2, w sb szykuje sie u mnie w domu impreza, ale mam nadzieje, ze wytrwam:P Nie mogę sie dać, bo zabardzo sobie odpuszczam i wkoncu dieta po 3 dniach sie konczy! A tak teraz nie bedzie! oj nie, do 1 listopada musi choc 3-4 kg spaść:) A jak tam u Was??:)

Gość gosiagosia
u mnie 2 dzień dopiero..... ale póki co poza złym humorem nic mi nie dokucza....Tylko szkoda mi mojego chłopaka bo chyba jestem za bardzo czepialska dziś dla niego...za chwilkę to zmienię :) powodzenia i pozdrawiam

Gość nowa1989
ja zaczelam od dzisiaj..dieta 1000 kcal i ostatni posilek o 18.. trzymam kciuki za Ciebie:) musimy sie wziac w garsc ! nie ma nic za darmo..chcemy miec ladne figury to musimy przygotowac sie na wszelkie wyrzeczenia ;) mnie zmotywowaly dosadne slowa przyjaciolki " chcesz schudnac ? to przestan wpieprzac tyle zarca tylko sie wez za siebie ! jezeli nie przestaniesz to znaczy ze Ci nie zalezy..a ciagle przezywanie ze jestes za gruba nie sprawi ze schudniesz" i za to jej dziekuje :D

Gość nowa1989
o..ja to spostrzegawcza jestem..dopiero teraz sie zorietowalam ze jest tu wiecej ludzi :P wiec trzymam kciuki za Was :D

Gość nowa1989
a i pytanie mam..tak w ogole jakie Wy diety stosujecie ? Berry_21, czy ja dobrze zrozmialam ze dzis tylko bylas na serku homogenizowanym czy jeszcze cos jadlas?:P

Gość gosiagosia
:) Witam Was:) dziś jadłam jogurt, pół naleśnika i piłam melisę ;) nie na uspokojenie :) moja dieta to...... nie jem po 16; nie jem słodyczy w ogóle; nie jem pieczywa żadnego; dużo spaceruje i się ruszam, znam kroki aerobiku, więc czasem poskacze; pije wodę niegazowaną i herbatki ziołowe żadnych leków wspomagających odchudzanie, żadnej głodówki i....żadnego NARZEKANIA :):):) POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I TRZYMAM KCIUKI, OPOWIADAJCIE CO DOBREGO JECIE I JAK SIę CZUJECIE ;)

Gość nowa1989
ja poległam.. nie powstrzymalam sie od zarcia bo okres mi sie zbliza :( ... głupia ja ! :(

justka216** mam pytanie: ile schudłaś na diecie sb? bo chwalisz ją za każdym razem, a jestem ciekawa czy jestes juz po tej diecie? czy utrzymujesz wage i czy dalas rade :)?

Gość gosiagosia
DO NOWA 19859 NIE POLEGNIJ :) DASZ RADE

Gość gosiagosia
no kobitki co z wami??? jest mnie o 2,5 kg mniej !!!!