Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiaaa

problem z kompem i rodzicami...

Polecane posty

Gość jasiaaa

od ok. roku moja mama jest uzalezniona od komputera... sprzet jest wlaczony srednio 16godzin na dobe.. głównie siedzi na kurniku i gra w karty. od pewnego czasu wiem jednak, ze oboje z ojcem wchodza na seks czaty:(... to dla mnie trudne... i troche wstydliwe... moze ktos byl w podobnej sytuacji? :(

myśle ze to nic złego, Twoi rodzice tez maja życie seksualne a skoro wchodza na czaty to chyba nic złego tak mi sie wydaje, dobrze ze sie nie zdradzają, mama sie uzaleznila

Gość hasło i po problemie
jka nic złego? podobało by Ci sie gdyby Twój chłopak/mąż biegał po seks czatach

Gość jasiaaa
haselko skutkuje awanturami. podobnie podstepne odlaczanie neta :( od razu jest krzyk, masa telefonow do zarzadcy siecia... :(

Gość jasiaaa
uppppppppppppppp :(

Gość jasiaaa
dzieki, macie racje. w sumie, to troche przesadzam. wkurza mnie jednak to, ze cokolwiek robia (jedza,spedzaja wolny czas) sa przy kompie. zwlaszcza mama, ktora siedzi do poznych godzin nocnych... rozmawiajac ze mna gra w kulki :( wstaje tylko zeby ugotowac,sporadycznie posprzatac.. czuje sie bezradna.. rozmowy nie przynosza rezultatu...

Gość jasiaa
pierłam se z kleksem i złośc do rodziców przelalam na majty:)

Gość jasiaaa
obżarłam się grochowa jak duze prosie i teraz wesolo sobie popierduję

No to niech sobie siedzi, w końcu oprzytomnieje... Hasło i odłączanie neta to kiepski pomysł, bo to w końcu ich komputer i za to płacą. Ja na twoim miejscu bym się po prostu podśmiewywała z nich, że tyle lat na karku a cały czas spędza na takich pierdołach jak graja w kulki- jak przedszkolak normalnie :O

Gość kluska serowa
nie na temat: skad moge sciagnac sobie kulki? wlasnie sobie przypomnialam o tej grze :)

Gość jasiaaa
podsmiewanie sie... heh... na poczatku byl smiech.. a teraz to wyglada jak choroba:o nie moge spac, bo w domu non stop pali sie swiatlo (w pokoju z ich kompem, ktory jest na przeciwko)... smutno mi.... i nie wiem co robic :( to nie mija... juz ponad rok..

Gość jasiu ile masz lat
Twoi rodzice widocznie uwazają to za dobrą forme spedzania wolnego czasu.namow mamę od czasu do czasu na wspolne zakupy,gotowanie,pieczenie ciasta czy zrobcie sobie domowy salon pieknosci. co do nocnego palenia swiatla to poprostu powiedz ,że Ci to przeszkadza w odpoczynku ,ze musisz rano wstac itp.