Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraaaa

jak sie nazywa ktos kto

Polecane posty

Gość . męska szowinistyczna świnia
to w koncu jaka jest prawidłowa odpowiedz?:D

Gość Katechista
Wejdzcie sobie na wikipedie tam jest wiecej- bo te co podalem to dotyczace tylko relacji z ludzmi :P Bardzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec

Gość może socjofobia

Gość ef jak marta
ja cierpię na pekkatofobię :classic_cool: koraaa -lęk, to nie zupełnie to samo, co niechęć. Pytałaś o nazwę ludzi, którzy nie lubią innych/wszystkich ludzi. Ja np. lękałam się pierwszego razu, ale nie czułam niechęci do tego typu zjawiska;)

Gość ef jak marta
a ja wygrałem życie ==> uwierz mi, że jak niektórzy cierpią na dysocjację jaźni, to naprawdę mogą się siebie samych bać. To musi być straszne:-O

Gość ef jak marta
lęk przed takimi instrumentami pewnie nie tyle jest straszny, co wywołuje śmiech i skojarzenia, które różnie mogą byc komentowane (a na pewno bywają, kiedy ma się z nimi styczność) :D Może ktoś dodatkowo jest pruderyjny i stąd te dziwaczny lęk :D

Gość Katechista
cyberfobia - lęk przed korzystaniem z technicznych udogodnień informatycznych I oby to była dla was przestroga :classic_cool:

Gość ef jak marta
Bez względu na to jaka FOBIA komu dolega, domyslam się, że musi byc ogromnie uprzykrzająca życie danemu osobnikowi. Koszmar! Nie wyobrażam sobie.

boję się faksofonów;) Tak poważnie, to mam klaustrofobię, arachnofobię, agrizoofobię, akrofobię i hemofobię:D czy jestem normalna?:) Współczuję tym, którzy zmagają się z lękiem przed ludźmi :O Nie wyobrażam sobie jak oni funkcjonują...

Gość slowik
W dzieciństwie bałam się ciemności i obrazów na ścianie. Zdejmowałam je, żeby mnie nie straszyły. Wiem ,że to śmieszne, ale tak było.Chowałam te obrazy pod łóżeczko braciszka. Cha cha rodzice szukali je, nie mogli znalezć.Często śniła mi się głęboka ciemność, a ja szukam lampy. Budziłam się mokra ze strachu. Teraz jestem dorosła i nie mam lęków.