Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co to tym myślicie

Polecane posty

Gość Johnny83

Cześć. Mam pytanie do kobiet i proszę Was o dpowiedź co o tym myślicie. Co 2-3 tygodnie usuwam sobie wszystkie włosy łonowe (ze wzgórka łonowego, z penisa i moszny) kremem do depilacji. Po prostu usuwam je jak mają już ok 6mm -10 mm (robiłbym to nawet co parę dni gdyby nie było to tak czasochłonne i nie powodowało podrażnień, gdyż krem takowe powoduje u mnie na około dobę) , ponieważ moje ogolone miejsce intymne najbardziej mi się podoba, poza tym lepiej się wtedy czuję i jest to bardziej higieniczne. Mojej Ukochanej się podoba, choć najbardziej jak już włoski osiągają kilka milimetrów długości (ok 1cm). A jak Wam się podoba ogolony całkiem u faceta wzgórek łonowy, penis i moszna no i lekko owłosione te miejca gdy już włoski zaczynają odrastać (ale jak już pisałem na początku usuwam je jak już osiągną ok 6-9 mm bo zaczynaja mi się juz to nie podobać). Proszę napiszczie jakie są wasze preferencje w tym względzie i jak Wy pielęgnujecie Wasze owłosienie łonowe (tzn. czy golicie włoski a jeśli tak to czy całkiem czy zostawiacie paseczek lub trójkącik nad muszelką, jeśli zostawiacie trochę włosków to czy je przycinacie trochę czy zostawiacie takie długie?) Proszę napiszczie także czym usuwacie włoski łonowe (tzn. czy maszynką ręczną, czy np. kremem do depilacji czy też jeszcze inaczej. Jeśli chodzi o mnie to u kobiet najbardziej podobają mi się całkowicie ogolone muszelki i te ogolone z cienkim paseczkiem nad muszelką. Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi.

a na cholere Ci taka informacja? Jak gole to dobrze, jak dluzsze ciut tez dobrze! Bo nikt mi tam warkoczy nie plecie i nie zwraca uwagi czy mam dredy czy lysosc, i moj facet nie lubi jak mam ogolona na max, bo mowi ze jego to swedzi i mnie napewno tez, takze ja robie tak zeby mi bylo wygodnie, zostawiem cos na srodeczku i jest glanc, a wlosy i tak odrastaja bardzo szybko! Takze oby mi sie nie wylewaly z gaci to jest dobrze... ps. jestes wloso-lonowym fetyszysta ?

Gość betka30k
CZY NAD WSZYSTKIM TAK SIE DOKłADNIE ZASTANAWIASZ?

Gość Johnny83
Witam. Nie jestem chyba włosowym fetyszystom ale tak jak chyba większości facetów najbardziej podobają mi się wgolone lub tylko z wąskim paseczkiem powyżej muszelki. A moje pytanie wynika po prostu z ciekawości czy kobietom się ogolone lub z króciótkimi na kilka milimetrów włoskami podobają męskie miejsca intymne. Dlatego proszę bardzo kobiety o odpowiedź na moje pytanie.

Gość powazna odpowiedz
ja nie lubie wygolonych tam na zero, jak juz musi to nie przycina tylko a najelpiej jak facet jest naturalny ps. pachy mozesz golic na zero:)) to bardzo higieniczne ale nic wiecej mis ei nie podoba

Gość Johnny83
Do kobiety o nicku: Poważna odpowiedź. Dziękuję za Twoją opinię ale naprawdę najbardziej lubisz jak facet ma naturalne owłosienie łonowe (długie włosy)? Nie przeszkadza Ci to w seksie oralnym? Nie wolałabyś jednak choć przyciętych włosków skoro nie podobają Ci się całiem ogolone. Proszę Cię także o odpowedź na moją drugą częśc pytania a mianowiecie jak wygląda u Ciebie owłosienie łonowe, jaką masz fryzurkę, jak pielęgnujesz tam włosy. Bardzo proszę też o wypowiedzi pozostałych kobiet na temat mojej intymnej fryzury o czym piszę sporo podczas mojej pierwszej wypowiedzi.

Gość Johnny83
Zapomniałem dodać, że w skład mojej fryzury intymnej wchodzą też dwa gigantyczne, czerwone cekiny przyklejine na jądrach i transparentny kryształ swarowskiego przymicowany na czubku żołędzi:) Czasem też przewiązuję go różową, jedwabną wstążką z gustowną kokardką:)

Gość Johnny83
Powyższa wypowiedź została napisana nie przeze mnie. Ktoś się za mnie podszył. Bardzo proszę wszyskie panie do odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania.

Gość Johnny83
Dodam, że wprost uwielbiam gdy partnerka szarpie mnie za cekiny krzycząc "Ty wysztafirowana lafiryndo gładka jak przypalony naleśnik". To mnie naprawdę rusza:)) A wy macie jakieś ulubione zabawy łóżkowe?

Gość Johnny83
Przestań się za mnie podszywać.

Gość Johnny83
Choć przyznam, że lubię też po ciężkim dniu usiąść w ulubionym fotelu, gdy moja ukochana smaruje swoim kałem moje wygolone, błyszczące cekinami jądra:)

Gość Lara26
golisz sobie wzgórek łonowy? :D a to ciekawe, bo wzgórek łonowy mają tylko kobiety. Przeraziłabym się gdyby mój facet miał wzgórek :) A pozatym, fajnie jak się golisz. Można bardziej pofiglować niż przy włosach :D

Gość Johnny83
Dziękuję za odpowiedź. Według mnie wokóle ludzie czyli zarówno kobiety jak i mężczyźni mają wzgórek łonowy. Zresztą wiesz o co mi chodzi. Jesteś kolejną osobą która pisze, że woli ogolone a myślałem, że mniejszośc woli. No ale i tak dopiero dostałem niewiele odpowiedzi od kobiet. Proszę odnoście się do mojego pytanie na początku tematu.

Gość Johnny83
I przeczytajcie moje dywagacje na temat seksu w całym wątku:)