Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykonczesiechyba

ja w koncu sie wykoncze, polegne..

Polecane posty

Gość wykonczesiechyba

nie moge sobie poradzic ze snem...:( wykoncze sie w koncu.. sypiam w nocy godzine czasem dwie..w dzien odsypiam tez z godzine ..dwie.. zalezy kieyd moge sobie na to pozwolic..wiec lacznie na dobe wychodzi ..od 2 do 4h.. ;( chodze do szkoly.. na rano.. no i mam bezsennosc.. nie moge zasnac przed 6.. dopiero kolo 6..po 6 chce mi sie spac.. no i o 7 pobudka do szkoly.. siedze w szkole do poludnia.. wracam jestem taka zmeczona ze od razu klade sie spac.. i spie max 2 h..bo dluzej nie moge.. za duzo obowiazkow - nauki.. i mimo ze powinnam byc zmeczona.. to ja nastepnej nocy znowu mam tak samo.. zapypiam kolo 6..i tak w kolko:( nie wiem ile tak wytrzymam..

Gość wykonczesiechyba
nie oplaca mi sie juz nawet klasc spac.. niedlugo do szkoly

Gość nie analizuje tego
wypij wieczorem cieple mleko, zjedz jablko, przewietrz pokoj, zmecz sie fizycznie... A jak to nie pomaga to moze idz do lekarza, niech Ci zapisze jakies dragi - nawet glupi Nerwosol pomaga na sen (zwlaszcza doprawiony piwem :P ale nie namawiam nieletniej na picie alkoholu, zeby nie bylo ;) ) Ja to gdzie bym sie nie polozyla, zaraz spie. Wspolczuje

nie mecz sie fizycznie przed snem bo nie um\\sniesz.. lepiej w ciagu dnia. przed snem masz byc wyciszona. wez ciepla kapiel..i moze pusc nudny film :)

Gość wykonczesiechyba
pragne pieszczot i orgazmów!

Gość na jednego dziala to na innego
tamto... Mi np pomaga zmeczenie fizyczne przed snem ;)