Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalinea

grzybica pochwy w czasie ciazy

Polecane posty

Gość nalinea

dziewczyny czy kotrejs z was tez sie to przydarzylo, juz 2 raz w ciagy 4 mieisecy jak jestem w ciazy walcze z ta przypadloscia. moj ginekolog przepisal mi nestatyne.jestem zalamana czy ledwo jak sie wylecze ta przykra choroba znow bedzie wracac???

to jest u prawie każdej kobiety,nie martw sie :-) ja na szczęście miałam tylko w 9mies i wyleczyłam :-) musisz niestety brać tabletki,to bedzie ciągle wracać już chyba do końca ciąży niestety

Gość nalinea
natko a czy po ciazy pozbede sie tej przykrej dolegliwosci??? wiem ze w ciazy jestcp obnizone i bakterie maja doskonale warunki do rozwoju:(

jak bedziesz dalej musiała brać po ciąży to już napewno wyleczysz i nie wróci :-) ale ja myśle że po porodzie bedziesz miała spooj,a jeśli moge wiedzieć na kiedy termin?

Gość ja tez miałam
od 3 miesiąca ciązy do końca i cały czas musiałam leczyć,bardzo wkurzające a po porodzie jak ręką odjął nic!!!

Gość nalinea
na kwiecien i jak o tym pomysle ze do kwietnia sie z tym uzerac to az m sie zle robi, starsznie uciazliwe chorobsko

Gość droga autorko
spróbuj lactovaginalu, florafgyn, lacibios femina-bardzo dobre probiotyki, mogą cię ustrzec przed infekcjami. Porozmawiaj z lekarzem na ten temat.Lepiej zapobiegać niż leczyć.

Gość hania_30
mi lekarka mowila,ze w ciazy flora bakteryjna ulega zmianie/oslabieniu i latwiej o roznego rodzaju infekcje.a raz zlapana, bedzie powracac niestety. moja ginekolog zapisywala mi pimafucin w globulkach-dosyc skuteczny. po ciazy warto przejsc kuracje tabletkami-bardziej skuteczna.

Gość nalinea
no ja dostalam nestatyne