Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rica

cytologia, a uplawy

Polecane posty

Gość Rica

dziewczyny, Od okolo roku mam II stopien cytologii. W tym tyg zauwazylam jednak cos niepokojacego- zolto-rozowa wydzieline.. z czego moze ona byc? biore tabteltki antykon od 7 miesiiecy i nigdy mi sie nic takiego nie przytrafilo- nie wiem czy to moze byc stan zapalny czy tabletki? Martwie sie bo raz zdarzylo nam sie stisujac tez prezerwatywe ze po prostu zsunela sie w srodku mnie i mialam trudnosci by ja wyjac- czy mogla cos uszkodzic lub naruszyc? to bylo straszne przezycie- doslowanie zaginela wewnatrz mnie- naszczescie udalo sie.. teraz sie martwie co mi jest.. :( jesli bardziej sie znacie na stanach zapalnych, cytologii to odpiszcie prosze. Do gin i tak pojde ale musze poczekac na wizyte..

teoretycznie mogłaś sobie coś uszkodzić. jeszcze pytanie kiedy robiliście te wykopaliska? :) jak poprzedniej nocy to faktycznie to może byś powodem, jak wcześniej to nie sądzę. taka wydzielina może się zdarzyć przynadżerce, albo jakimś stanie zapalnym. nic sama na to nie poradzisz. możesz tylko czekać na wizytę u lekarza. możesz sobie przemywać korą dębu albo tantum rosa, tylko nie wiem czy to coś da. no a jeszcze mam pytanie - po co ta gumka jak bierzesz tabsy???

Gość Rica
to stalo sie tydzien temu jak bylismy na wakacjach. Uzywalismy gumki na wszelki wypadek bo balam sie jedzenia w hotelu ze moge miec biegunke itd, taki schiz. A czy takie glubulki jak cloctrimazol czy jakos tak moge stosowac? do lekarza ide w poniedzialek. Martwie sie ze mi odstawi tabtetki ale to chyba nie ma znaczenia i wpywu na tabletki,? mam nadzerke i pewnie wymagam leczenia innymi lekami niz do tej pory typu gynalgin.. :(

lepiej sama sobie nic nie aplikuj. tabletek raczej ci nie odstawi no bo niby dlaczego? do poniedziłku juz nie daleko, a jak cię nic nie swędzi ani nie piecze to myślę że nie jest źle :) a co do gumki, bo już myślałam że jesteśkolejną przewrażliwionąosóbką, co to tabsy, gumki, globulki i inne takie razem stosuje :P